Какво да гледам: още три сериала, които да очаквате през 2019

26/04/2019

Понякога да започнеш нещо ново, не е просто хубаво, но ѝ е нужно. Ако сте от хората, които не могат да не гледат нещо всяка вечер, значи знаете, за какво говоря и сте свикнали с мисълта, че всеки сериал има своя край. Точно по тази причина, както ви обещах миналата седмица, продължавам със сериалите, които ще излязат след няколко месеца.

The name of the Rose

Минисериалът е копродукция между Италия и Германия, но не се тревожете, ще се говори на английски. Действието се води по едноименния роман на Умберто Еко. Материята е сложна и около книгата се водят много дебати, така че ще е интересно да се види как са подходили Джакомо Баттиати (The young Casanova) и Джон Туртуро, който освен че е в главната роля е и сценарист на всичките осем епизода.

City on a hill

Бен Афлек и Мат Деймън са стари приятели и това, което обичат повече от съвместната им работа е родният им град – Бостън. „City on a hill“ е проект, разказващ за борбата на града с корупцията през 90-те години. Кевин Бейкън е в ролята на старо мръсно ченге, което има нелеката задача да оправи не само себе си, но и целия град. Едва ли „City on a hill“, ще се превърне в класика, но със сигурност, трябва да се гледа.

NOS4A2

Заглавието се чете Носферату (ако се чудите). Още един проект по книга, но този път със сигурност не толкова култова и дълбока. Добрите хора от AMC знаят как да правят трилъри (Breaking bad), а когато става въпрос за свръхестественото направо са върха (The walking dead). Така, че нямайте страх, че ще направят нещо страхотно и със самия Носферату.

от

публикувано на: 26/04/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: