Какво да гледам: три сериала през май

17/04/2020

Всичко продължава по старому. Опитваме се да стоим затворени вкъщи. Опитваме се да си го правим весело. Като тайно знаем, че се опитваме да не се избием или да полудеем. Направихме всичко, което можахме вкъщи – ремонтирахме, размествахме, подреждахме и преподреждахме. Вече няма какво. Остава да легнем на дивана и да чакаме нещо ново по телевизията. Родните канали няма да вадят нищо ново скоро, затова тази седмица ви предлагаме три сериала, които да чакате през май.

 

The Great (01.05.2020)

 

Леко пародийна гледна точка върху великата Руска империя. Историята ще се води горе-долу по историческите събития около Екатерина и ще следи болната ѝ амбиция да се превърне във владетеля на Русия.

 

Написан е от Тони Макнамара, сценаристът на „фаворитката“. Така че трейлърът може да изглежда лек и безобиден, но със сигурност ще е по-смислено от това, което ни показват.

 

 

Central Park (29.05.2020)

 

„Apple“ са готови с новия си анимационен мюзикъл и определиха дата за премиерата му. Проектът се очаква от известно време, не само заради каста, който го прави, но и защото това е първото голямо нещо, правено от Лорен Бушард от „Bob’s burgers“ насам. Извън това, актьорският състав включва Кирстен Бел, Стенли Тучи, Джощ Гад и още много.

 

Историята се върти около семейство, което живее и работи в „Central park“. След като разбират за зловещия план на богата и зла жена (озвучавана от Стенли Тучи) да превърне парка в жилищен комплекс, семейството няма друг избор освен да се бори за парка.

 

 

Space Force (29.05.2020)

 

В края на следващия месец ще излезе най-очакваната комедия през последната година. Създателите на американския варинат на „The Office“ – Сийв Карел и Грег Даниелс са се събрали отново, за да направят това, което правят най-добре – да разсмиват хората. В актьрския състав, освен Стийв Карел, влизат още Джон Малкович, Ноа Емерич и Бен Шварц.

 

Не се знае много за сюжета на сериала, но очакванията са да е нещо в стилистиката на „The Office“. Ще има десет епизода, а излъчването започва на 29-и май.

 

от

публикувано на: 17/04/2020

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: