Какво да гледам: три сериала, които да очаквате през 2019

18/04/2019

„Game of thrones“ приключва след девет епизода. Няма да има вече „The Big bang theory“, „Orange is the new black“, спряха „Mister robot“ и „The deuce“. Човек лесно може да придобие чувство на безпомощност и сериозно да се притесни за зрителските си потребности.

 

Знам, че още не виждате светлината в тунела, но ще се опитам да ви дам надежда, за безнадеждните вечери, в които не искате да правите нищо друго освен да си пуснете някой сериал.

 

Тази и следващата седмица ви давам по три сериала, които да очаквате тази година.

Catch – 22

„Catch-22“ е мини-сериал на Hulu, който ще направи премиерата си на 17-ти май. Проектът е режисиран от Джордж Клуни, Гранд Хеслов (Argo 2012) и Елън Курас (оператор на Eternal sunshine of the spotless mind).

 

Историята е базирана на едноименната книга от 1961 на Джоузеф Хелър, който е и сценарист на сериала. Очакванията са големи, но съдейки по трейлъра, всичко трябва да е ок.

Chernobyl

Чернобил е амбициозен проект, който цели да разкаже историята на катастрофата в атомната централа от пролетта на 86-та. Премиерата му, ще бъде на датата, на която се случва трагедията, а именно 26 април.

 

Сериалът е измислен от създателя на „The hangover“поредицата, което само по себе си е странно, но явно Крейг Мазин иска да тръгне по нов, по-сериозен път.

The Society

Netflix не остава по-назад. На 10 май ще може да гледате новата анти утопична тийнейджърска драма. Честно казано този проект може да се окаже не толкова успешен, защото е трудно да се направи добър сериал за юношеската таргет група. От друга страна Netflix знаят какво правят и „13 reasons why“, „Stranger things“ и „Sex education“ са примери за добри тийнейджърски сериали.

от

публикувано на: 18/04/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: