Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?

24/11/2017

Кариери с каузи – панел 3.

„Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?“ се проведе в СофияТехПарк, зала Startup Hambar, в сградата на “Бизнес инкубатора“. Ще чуете историите на вдъхновяващи личности, които успешно съчетават професионалната си кариера с работа за обществени каузи и ще разберете какво ги мотивира.

Кариера и мотивация – панел 2.

Екипът на “Кариера с кауза” вярва, че професионалната кариера и работата за кауза не се самоизключват и че всеки може да намери своя начин да допринесе за едно по-добро общество. Затова тази година форумът е под надслов ”Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?“

Бизнес и кауза – панел 1.

В България вече има много хора и компании, които отделят част от своето време и ресурси в името на различни каузи. Някои от тях ще бъдат представени на форума с идеята да покажат, че правенето на добро може да се случва всеки ден. Те ще разкажат колко важна е корпоративно-социалната отговорност и как тя започва да е ключов фактор в бизнес имиджа.

Във форума можете да се включите в дискусии за различните начини да бъдеш граждански активен и за това какво означава да си удовлетворен от работата си.

“Кариера с кауза” представи и неправителствени организации, които набират хора за различни свои дейности, както и на бизнес компании с успешни корпоративно-социални политики.

Специалният юридически щанд предложи професионален съвет от специалисти за това какво трябва да направите, ако искате да основете неправителствена организация, да създадете гражданска инициатива или друга форма на организация.

от

публикувано на: 24/11/2017

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: