Как да станеш истински софиянец

22/12/2016

manmanman

Живееш в София, но не се чувстваш истински гражданин на родния псевдомегаполис? Не се бой, Бинар помага на всички. Следвай долните напътствия и няма как да сбъркаш!!

Говори изключително шумно по телефона навсякъде. Всички обичат това и копнеят да чуят какво си говориш с някого.

Засичай всеки, дори да предизвикваш опасност за нечий живот. Карай безразсъдно, цъкай си из фейсбук, пий кафе, докато си зад волана, а още по-добре консумирай алкохол – какво толкова, важното е да ти е забавно.

Задължитено стой от лявата страна на ескалатора. Тя била за движещи се?! Ми, ще чакат. Ако някой ти направи забележка, крещи и псувай невъздържано! Те пък ще ти казват какво да правиш!

Когато имаш служебен разговор в офиса с колеги, ГОВОРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНО! КОЛКОТО ПО-СИЛНО ГОВОРИШ, ТОЛКОВА ПО-УБЕДИТЕЛЕН СТАВАШ. НАЙ-ДОБРЕ СИ ИЗОБРЕТИ И СВОЙ SIGNATURE СМЯХ. СМЕЙ СЕ УЖАСНО ЧЕСТО, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО. ХААААААААААААААА-ХА-ХА! Не забравяй, че така всички те харесват повече. И се смей още. Ето: ХААААААААААААААААААААААААААААААА-ХА-ХААА!

Псувай всички „идиоти“, които сутрин са се качили в личните си автомобили, но бъди един от тях. Никога не решавай да ползваш метро, дори да ти е по-лесно. Натискай клаксон на всеки две и половина минути, ама яко, пронизитено! Това винаги забързва нещата, не го забравяй!

Ако навън вали, а ти си с чадър, в никакъв случай не пропускай при влизане в метро, автобус, тролей, трамвай да изтръскаш крайно старателно чадъра си. Ако някой ти направи забележка, не се колебай, а започвай да крещиш истерично.

В случай, че изпълняваш повече от 3 от тези съвети, а някой ти мрънка и недоволства, кажи му да си ходи „на село“ и го гледай нагло и невъзмутимо. Много помага!

от

публикувано на: 22/12/2016

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: