12×12

14/12/2016

Лазар Радков и Кирил Русев – 12 въпроса за храненето и Дядо Коледа.

Лазар Радков е:

Основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите.

Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.

Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление – и се опитва да пише (книга) по въпроса.

Кирил Русев за себе си:

Храненето е моята страст – обичам да храня себе си и близките си, но в бързината се случва да нахраня и непознати хора в интернет. Създал съм повече съдържание на здравословна тематика, отколкото ми е удобно да припозная като свое.

Старая се да държа мненията и емоциите си в различни джобове. Джобът с мненията периодично изпразвам и пера, а съдържанието му подлагам на щателна ревизия. Затова имам и навика да си противореча във времето – скандално и объркващо за мнозина.

Мисля, че малко неща са по-ненормални от това да се гордееш с храните, които не ядеш.

Кирил за Лазар:

За Лазар Радков мисля, че е много добър професионалист и предприемач, което не му пречи да бъде още по-добър трол. Подозирам, че взаимно сме си оказали повече влияние, отколкото е полезно за масовата фитнес делюзия, а това ме кара да злорадствам.

Лазар за Кирил:

Смятам, че е човек, който задълбава в нещата, търси истината и се бори с всички сили срещу глупостта и псевдонауката. И е приятна компания за маса.

от

публикувано на: 14/12/2016

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: