Какво да гледам: HBO

17/11/2018

Резултат с изображение за flu tissue

Тази седмица беше студена и много духаше, обаче ти нали си готин – не се обличаш. Затова сега най-вероятно си болен. Лежиш на дивана, завит с няколко одеала, носни кърпи на масата, кана с чай, която няма да пиеш и няколко блистера хапчета. Лошо ти е. Баба ти ти звъни да ти каже да си стриеш чесънче в една купичка с малко мас. Не й вдигай. Главата те боли, носът ти тече, тресе те, ставите ти все едно са пълни с олово. И ти имаш едниствено сила да скролваш с палеца си. Не е лесно. Вместо да си уморяваш ръката (от скролване) вземи да гледаш нещо. Резултат с изображение за hbo

Имай предвид, че докато четеш това, други 2 милиона души по света гледат HBO. Миналата седмица започнахме нещата с Netflix, а тази е редно да отдадем заслуженото на бащата на луксозната телевизия, а именно “Home Box Office”. HBO съществува от 72ра година и е произвел тонове качествена телевизия. Когато каналът започва излъчването си е достъпен само за 365 домакинства в Пенсилвания. 46 години по-късно абонаментите са над сто и тридесет милиона. Все трябва да правят нещо като хората. И понеже си болен и не ти е добре, няма да те мъча. Ето ти три сериала, които да гледаш тази седмица в HBO.

Barry (2018)

Бил Хейдър е комедиен бог, ако не сте сигурни, че искате да гледате сериала, вижте нещата му в SNL. Гарантирам ви, че ще се влюбите в него. След раздялата си с култовото шоу, Бил решава да продуцира, пише и играе. И му се получава. Barry е интроветртен наемен убиец с нежна душа, който иска да стане актьор. Какво ви трябва повече?

The deuce (2017)

Джейм Франко, Маги Джиленхол и създателите на The Wire. Няма какво да се обърка. Действието е динамично, персонажите са харизматични и средата е брутална. История за сводници и проституция в хаотичните 70се години на миналия век в най-великият град на света. Има два сезона и за съжаление няма да има повече, зашото Me2 най-накрая хвана Джеймс Франко и телевизията отказва да продължи сериала.

The young pope (2016)

Ако пъривте две предложения ви се струват прекалено елементарни и пошли за изтънчената ви и изтормозена, вечно търсеща душа, тогава изплакенте очи в Джъд Лоу и Папа Пий XIII. Режисиран от човека спряган за Фелини на нашето време – Паоло Сорентино, пищният епос, разказващ за живота на младия Папа, се превръща в истинско религиозно преживяване.

от

публикувано на: 17/11/2018

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: