Тайните занимания на някои жени

27/09/2016

sexy 1Ех, така ни се иска да влезем в чуждите глави, особено в женските и да надникнем през процепа на прозореца или пък през леко открехнатата врата към запазеното пространство на съзнанието. Да разберем какво мислят и най-вече какво правят, когато са сами.

Затова реших да стрелям и да попитам направо пет жени – какви ги вършат тайно, ама много тайно… Избраните на случаен принцип във фейсбука ми бяха повече, но само пет от тях бяха достатъчно смели да се открият пред мен. Имената им са сменени за пълна сигурност, а фантазията е пусната да се разхожда – свободно, секси, сочна…

Да, разбира се, че ще става дума за секс почти през цялото време. Но Елеонора е адски примерна и това, което обича да прави, когато е сама, е да си сипе чаша червено вино, да си направи спагети al dente и да си фантазира разговори с конкретни мъже. Винаги конкретни.

Ето че тук Александра я надгражда. Тя си представя, че Рагнар Лодброк я води в някоя палатка или пък че Том Хидълстън й бърка… маргарита до някой басейн.

Стела пък обича да си отдели време и да преглежда профилите на старите си гаджета, когато не са я тотално блокирали и да ги обсъжда на висок глас. Ех, Пешко, Пешко, колко си надебелял, майка… Така е като майка ти още те тъпче с мекици. Атмосферата отново е свързана с чаша вино, пардон – бутилка вино и много смях. Сълзите са забранени.

Деница от своя страна винаги е искала да бъде с няколко мъже едновременно, но никога не събира достатъчно смелост и навити партньори да я делят с други. По-тайното е, че когато спи с мъжа си в палаткови условия, си представя именно това…

Петя пък признава, че обича да послъгва. Ей, така, без да вреди на някого, просто да си влезе в роля и да си измисли някой джуси сценарий в главата, който после да използва в удобна ситуация. Вече не е тайна за близките й, че пише.

Оказва се, че жените могат да бъдат много искрени – стига всичко да остане тайна. А ти какво криеш?

от

публикувано на: 27/09/2016

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: