Бинар като малък

01/06/2015

Бинар реши на 1 юни да ползва машина на времето, скенер и малко фотошоп и да ви срещне с част от екипа си, но… като деца. Разровихме се из старите ленти, когато снимането беше един кадър, направен с много любов и уважение. Пожеланието е ясно – да запазим детското любопитство, смелост и енергия, докато сме живи.

 И както казваше бате Енчо: „Усмихни се с всички зъбки“!

Александър Заралиев около 2 години
Това е Александър Заралиев ( на 2 години). Тук Сашко все още не знае, че ще се занимава с фолклорна музика и неговият стрийм ще се слуша от различни точки на планетата. Просто се кефи на живота.

Днес ви предизвикваме да излезете на открито и да изядете по един сладолед (може и два) с други деца.

ani
Тази сладурана е нашата Антония Антонова ( на 4 години). Тя пък от малка е наясно, че ще обича да седи на маса и да се забавлява. По същото време се научава да пише и да чете и решава, че ще бъде журналистка.

Пуснете си любимото деЦко или разкажете приказка на дете. Обадете са на най-добрия си приятел и покарайте заедно колело.

ivan2 (1)
Юнакът от снимката е монтажистът на Бинар – Иван Иванов (на 4 месеца). Стиснал юмруче с определено послание, подпрян на диванчето, за да не падне, малкият Иванчо ще бъде бърз в ръцете като скоростен влак и ловък с решенията при монтажите.

Измислете пакост с дете и я осъществете. Вижте се отстрани, току-що се подмладихте с няколко години!

11350297_10153471735010827_36942569_n
Левентът на фотото е нашият режисьор, монтажист и като цяло визуално гуру, пред което всички се прекланяме – Йосиф Кокончев ( на 6 години). Артистизмът струи от него още на тази бледа възраст!

Спомнете си за любимата играчка, въображаем приятел или думичка, която сте измислили сами. А и за онзи път, когато паднахте от колелото. Как първо много плакахте, а после се смяхте от сърце и бърсахте с ръкав – сополи и сълзи…

photo 1 (1)
Усмихната пъкнкарка-нудискта е Белослава Димитрова (на 2 години). Стилът е фънки, колелото е станало вече верен другар. Морето е на един хвърлей и, разбира се, до колене. Всичко тепърва предстои – писане, каране и лудории.

Ако някое дете не знае как се играе на ластик, ръбче или стражари и апаши, веднага го научете и играйте с него!

1520758_10201266944891798_1779811923_n
Красивата художничка е режисьорката ни Веселина Минова (на 4 години). Веси разказва, че техните са й давали да рисува навсякъде и с лявата ръка. Както е и до днес. Ако знаете какви портрети прави на нашите гости… Шедьоври на съвременното изкуство! А самата Веси признава, че най-обича да рисува… прасета.

Разгледайте семейния албум с родители си. Те със сигурност имат да ви разкажат още много неща около фотографиите…

nevi_dete
Перфектна композиция на снимката. Идеален ъгъл на снимане. Това не е случайно, защото на нея е нашата операторка Невена Антонова (на 3 години). Неви казва, че гледа по същия начин на живота. Като дете пред торта.

Припомнете си, че е имало време, когато най-скъпоценното ви бижу е бил провесеният на врата ключ за вкъщи, най-вкусното ястие – филия заводски хляб (топъл) с лютеница, а най-веселото – игра навън с приятели до „Сънчо“.

iva
Още една рожденичка на вашето внимание – Ива Янчева. В този момент на кръгла годишнина Ивето явно иска да пипне огъня, а днес нейна цел е перфектният звук.

Ако ви е допаднала нашата идея, оставате ни като коментар вашите детски снимки или разказ за някоя беля ала Васко да Гама…

13318475_10153722888398775_282918476_n
Нашият музикален редактор – Здравко Петров – автор на изключително популярния стрийм БГ Поп духа свещичките на специално приготвената за него торта. Годината е 1975. По същото време е получил от дядо си първия детски акордеон и го завеждат на прослушване в Музикалното.

Опитайте се да бъдете честни като деца и да се радвате от сърце на всичко красиво и весело.

Милен (в средата)
Този батко в средата е главният редактор на Бинар – Милен Димитров (на 6 години). Тук е тийм лидер на сестра си и на своята братовчедка. Мръщи се на слънцето, но косата е бяло руса, а игрите са спрели само за момент.

Всеки ден се грижете за детето в себе си и за другите деца около вас. Само така светът става нов и прекрасен за живеене! Весело лято от екипа на Бинар!

от

публикувано на: 01/06/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: