Холивудски постановки

25/03/2015

couple

Това, че сексът също е спорт, само че по-малко изморителен и много по-приятен, потвърждават следните данни:

Когато човек прави любов, пулсът му се увеличава със 70 до 200 удара в минута, а честотата на вдишванията нараства три пъти. Почти същите показания се измерват при състезатели, пробягали 100 метра. Заедно с удоволствието по време на секс ние изпитваме и немалко физическо натоварване, изразходваме по-голямо количество енергия. Подобно съчетание само по себе си е доста полезно.

Но готови ли сте за пълноценна близост – притежавате ли достатъчно сексуална издържливост, ако по принцип в обичайното си ежедневие не бихте се похвалили с добра физическа форма?

Представете си ситуация, при която на човек без ежедневни тренировки в един прекрасен ден му се наложи да пробяга 100 метра. Ще ги преодолее, няма съмнение. Но резултатът ще бъде толкова далеч от олимпийския рекорд, колкото мудните движения на отпуснатото и непривлекателно тяло, скованите прегръдки и таблетка валидол под езика подхождат на горещите сцени в изпълнение на холивудски звезди.

Изводът: и в този спорт успехът идва с 1 % талант и 99 % работа.

Само с няколко простички упражнения, заимствани от холивудски идоли, е възможно всеки да стане майстор в тази дисциплина.

Michelle_Pfeiffer_2007

От Мишел Пфайфър:

Упражнение за гъвкавост

Заемете изправен стоеж. Наклонете тялото напред и надолу. Изправете се. Сега направете наклон назад, като придържате кръста с ръце. Редувайте 10 пъти наклон напред с наклон назад, като всеки път се опитвате да увеличите амплитудата на наклоните. После направете по 10 наклона вляво и вдясно, като при десен наклон плъзвате дясна ръка по десен крак и повтаряте същото при наклон наляво. Ползата от тези упражнения ще усетите в спалнята, когато в най-важния момент ще можете безупречно да управлявате тялото си, придобило гъвкавостта на знаменитата актриса.

Michael Jackson

От Майкъл Джексън:

Упражнения за тазовата мускулатура

Тази мускулна група се отпуска бързо, тъй като рядко я използваме. Затова е важно да бъде поддържана в добра любовна форма.

Изправете се до стена. Плътно притеснете към нея петите, ханш и тила. Глътнете корема. От това положение направете рязко движение с таза напред и нагоре. После върнете назад с чупка в кръста и приплъзване на задната част на бедрата нагоре по стената. Тазът се движи назад и нагоре. С други думи, движете всичко от кръста надолу така, както го прави Майкъл Джексън в клиповете си. Упражнението може да се изпълнява и от изходно положение, при което краката са разтворени на широчината на раменете, от легнало положение или седнали в края на стол, с опора на ръцете. Изпълнявайте отначало бавно, а после постепенно увеличавайте скоростта и амплитудата на движение. Повторенията трябва да са поне 15.

SharonStoneBerlinale_crop

От Шарън Стоун:

Упражнения за интимните мускули

За да овладеете и изпълнявате толкова важните съкращения на интимната мускулатура, ще ви се наложи да си спомните шокиращата сцена от „Първичен инстинкт“, когато Шарън Стоун пленяваше с небрежно кръстосване на краката детективите срещу себе си.

Това упражнение (прикрито от Шарън зад кръстосването на краката) може да се изпълнява по всяко време и на всяко място. Не само от седнало положение, но и когато сте прави или легнали. Концентрирайте вниманието си върху вътрешната мускулатура в интимната зона и я напрегнете колкото се може по-силно. Задръжте 10 секунди и отпуснете. Повторете няколко пъти. С това упражнение интимните мускули заякват така, че удължават и умножават удоволствието и на двамата партньори.

от

публикувано на: 25/03/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: