В предаването „Следобеден Бинар“ с Бела на 04.10.2013

03/10/2013

Петък е! Ден за равносметка! Ден за размисли и срещи. Предлагам ви една точно такава от 16 часа на Binar.bg!

В началото говорим за произлезлите дискусии около документалния филм на BBC за Слънчев бряг. Кой, как и къде се забавлява и в това ли е въпросът? Също така за намерението на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация да съди британската обществена телевизия заради филма ѝ за Слънчев бряг.

След това при нас влиза Емил Сапаревски, за да ни представи 12-ото издание на „Tattoo Fest Sofia“. Ревюта на алтернативна мода, арт фюжън, фотографска изложба, изложба с картини от предишното издание на „Tattoo Fest“, японско кулинарно шоу, калиграфия, танцьорки… са част от забавленията. Повече научете от Емил в предаването.

Посрещаме и великолепната Михаела Филева в студиото на Бинар. Разбира се, че ще я помолим да пее на живо. Но освен това ще разберем какво вълнува младата певица освен музиката и какви каузи подкрепя.

От 19 часа ни гостува Мария Черешева – представител на групата „Приятелите на бежанците“ във Фейсбук. За помощта и съпричастността към бежанците, за акциите, които организират и за това как реално можем да помогнем. Ще погледнем и ситуацията след намесата на Кристалина Георгиева, еврокомисар за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи. Тя ще посети лично бежанските центрове към Държавната агенция за бежанците в кв. Враждебна и Военна рампа, София. Как ще бъде описана тази бежанска вълна в българската история, как ще говорим за нея след време – с достойнство или с наведена глава – тези и други питания висят в пространството на днешното безвремие.

Очаквам ви в чата на Бинар и в групата ни във Фейсбук!

Поздрави сърдечни,
Бела

от

публикувано на: 03/10/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: