БНР с камера и микрофон на Mediamixx 2013

06/06/2013

Бинар

Българското национално радио ще покаже всичко значимо, което ще се случи на фестивала Мediamixx от 9 до 12 юни 2013 в комплекс ”Албена”, чрез стрийминг през най-новата си мултимедийна платформа Бинар. 

В няколко поредни дни Бинар ще реализира предавания, разполагайки в центъра на медийния форум своите микрофони и камери. Конгресните дискусии и теми ще получат развитие в откритите студиа на Бинар с възможност за аудиторията да влезе в пряк контакт с гостите, експертите и участниците в Мediamixx 2013. Водещите от Бинар Антония Антонова и Доротея Николова ще следят паралелно и събитията извън залите. Така с „микса“ на неофициални и официални събития на Мediamixx, Бинар ще предава цялостната атмосфера и дух на фестивала, а БНР ще демонстрира силата на новите технологии.

В рамките на фестивала на 11 юни от 16.30 часа БНР ще представи и изложбата „Човекът, който ме вдъхновява“, чието съдържание кореспондира с идеята за приемственост между традиционни и нови медии, както и с дискусиите за свободата на медиите. В 78 фотографии изложбата показва личности от съвременна България. В центъра на обектива са хора, които доказват истинските възможности на личността да живее и да се реализира свободно. Авторските фоторазкази са предоставени безвъзмездно от вярната аудитория на Бинар за 78-та годишнина на БНР.

След откриването на експозицията участниците в Mediamixx ще могат да гласуват за своя любима снимка. В края на фестивала генералният директор на БНР Радослав Янкулов ще подари творбата – победител от фестивалния вот, на участник в гласуването, избран с томбола.

Бъдете с Бинар между 16 и 18 часа от понеделник до сряда, за да проследите в преките включвания от Албена какво се случва на фестивала тази година.

от

публикувано на: 06/06/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: