Канибал ли е Суарес?

26/06/2014

Luis-Suarez-dangerous

Канибал ли е всъщност звездата на националния отбор на Уругвай Луис Суарес? Това се питат мнозина след опита на нападателя да отхапе живо месо от врата на защитника на Италия Джорджо Киелини в мача между двата тима от Мондиала в Бразилия.

Естествено, социалните медии се изпълниха с какви ли не колажи на Суарес след въпросния инцидент. В един от тях Луис e изобразен с намордник за кучета, а на друг доволно си гризе ръката на Киелини все едно е вкусен кокал.

suarez meme

Доста популярна стана и една поредица от снимки, в която се виждат намръщените реакции на уругваеца до традиционните за Италия спагети и лазаня, и ухилената му гримаса до далеч „по-вкусния“ Джорджо Киелини.

Luis_Suarez_pasta

Закачките продължават и със стикерите на популярната марка „Панини“. Специално за колекционерите се появи лепенка с лика на Киелини, която е отхапана от едната страна.

Стикерът с лицето на Суарес е със специален намордник, използван за гладиаторите в древен Рим.

Chiellini_panini

Luis_Suarez

Появиха се и много колажи, в които Суарес е представен като вампир, Дракула и дори акула.

Suarez_Dracula

Suarez_akula

Suarez_vamp

Гениален, но скандален футболист: това е перфектното описание за Луис Суарес. И той не за първи път налита да хапе.

В мач между неговия клубен отбор – Ливърпул и Челси, уругваецът се ядоса на сръбския защитник Бранислав Иванович (инцидента можете да си припомните тук) и реши да си хапне и от неговото тяло. Тогава обаче действието му беше забелязано от главния съдия и бе изгонен, а впоследствие отнесе 10 мача наказание.

Футболистът е известен още като „Канибала от Аякс“ заради инцидент от времето, когато бе играч на холандския гранд. През 2010 в дерби срещу ПСВ (Айндховен) Луис налетя на Отман Бакал с намерение да го захапе.

Едно е сигурно, срещу Луис Суарес на терена всеки трябва да е нащрек. Поне ако иска да остане цял…

от

публикувано на: 26/06/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: