Какво да гледам: три сериала през април

20/03/2020

Ами карантината продължава. Какво друго да направите, освен да се скарате с хората, с които живеете, да решите, че ще четете книга и да спрете на десетата страница, сетне да си вземете телефона или лаптопа и да си пуснете нещо. А пък ако ви се гледа друго освен приятели, в седмиците на изолация можете да видите тези три сериала, които ще излязат през следващия месец.

 

Tales from the loop (03.04.2020)

 

През първата седмица на април Amazon ще пусне новото си творение „Tales from the loop“. Сериалът е вдъхновен от картините на Саймън Сталенхаг и точно в негов стил преплитат науката и магията в едно хомогенно цяло.

 

Не знаем много за историята освен това, което се вижда от трейлъра, но по-важното е, че има настроение. Като сложите и актьори като Джонатан Прайс и Ребека Хол и се получава нещо, способно да ви държи поне още няколко дни вкъщи.

 

Mrs. America (15.04.2020)

 

И докато Amazon се вдъхновяват от картини, FX се вдъхновяват от исторически събития. В средата на април ще излезе вероятно един от най-добрите сериали за настоящата година. Кейт Бланшет влиза в ролята на Филис Шлафли – известната противничка на движението за равни права на жените от края на 60-те години. Това е поредният голям сериал на FX, които година след година показват, че заслужават място на трапезата заедно с останалите телевизионни гиганти.

 

I know this much is true (27.04.2020)

 

Ако FX опитват да стоят на трапезата, то HBO са я измислили много отдавна. В края на април ще се появи една тежка драма, каквато само HBO могат да направят. Историята се върти около двама братя, които са загубили пътя един към друг и сега се опитват да поправят нещата помежду си. Единият е шизофреник, а другият е разкъсван от вина и се опитва да спаси брат си от институциите, които го обезличават.

 

от

публикувано на: 20/03/2020

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: