Какво да гледам: три сериала през март

28/02/2020

Хора, рязко стана март. Лека-полека влизаме в пролетния телевизионен сезон и ако търсите алтернативи на море през февруари, то тази седмица ще ви предложим три сериала, които ще излязат в големите платформи през следващия месец.

 

Dispatches from elsewhere (01.03.2020)

 

Dispatches from elsewhere изглежда като смесица между „Sense8“ и „Dirk Gentley’s holistic detective agency“, иначе казано – по детски приключенски филм, оплетен в антиутопия и идеята за „избраният“ (в случая четирима), които трябва да спасят света.

 

Ще започне излъчване на първи март. Продукцията е на „AMC“, същата телевизия, която ни донесе „Breaking bad“, „Mad men“ и „The walking dead“. В главните роли ще бъдат Джейсън Сийгъл (Маршъл от „How I met your mother“), Сали Фийлд и Андре Бенджамин (Andre 3000 от Outcast).

 

 

Devs (05.03.2020)

 

На пети март продължаваме с мистериозната тема и чакаме да излезе „Devs“. За разлика от горното предложение, това е доста по-дарк и е направено от човек, който вече е играл с футуристичния упадък на света. Сериалът е дело на Алекс Гарланд – създателят на „Ex Machina“ и „28 Days later“.

 

Сериалът се занимава с персонажа на Ник Оферман, който очевидно контролира или създава света, в който живеем. Срещу него застават новите му попълнения, които искат да разплетат историята и да научат истината за живота си.

 

 

Amazing stories (06.03.2020)

 

Явно март ще е месецът на мистериите. На шести ден след „Devs“ по Apple TV+ ще излезе и дългоочакваният „Amazing stories“. Преди трийсет и пет години, през далечната 1985-а, Стивън Спилбърг изпреварва времето си и прави антология, която продължава три сезона. Сега, три и половина десетилетия по-късно, е решил да започне отначало.

 

Сериалът ще е мини. Ще има само десет епизода, режисирани, писани и играни от различни големци на Холивуд, и ще могат да се гледат в платформата на „Apple“.

 

 

от

публикувано на: 28/02/2020

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: