Какво да гледам: още три сериала от HBO

24/01/2020

HBO все по-трудно наваксва с темпото на конкуренцията си. Вече не е 2008-а и HBO съвсем не е гигантът, който създава модите в телевизията. В момента „домашният бокс офис“ по-скоро се бори да бъде забелязан. Не забравяйте – идва „Disney +“ с целия каталог на Fox, Marvel и Pixar. Ясно е, че HBO няма друг ход освен да се бори за живота си, интересното е с какво се бори. Ето още три сериала от HBO.

Avenue 5 (2020)

 

Какво може да се обърка, когато сложиш Хю Лори, космически кораб и HBO заедно? Доста. „Avenue 5“ е новата комедия на HBO, от която има само един епизод в платформата. След финала на „Silicon valley“, компанията е принудена да запълни съдържанието си с нов комедиен продукт и са дали тази възможност на Армандо Ланучи. Армандо нашумя като създател и шоурънър на „Veep“, който спечели две награди „Еми“ и се отличава с политическия си хумор.

 

Звездата на „Avenue 5“ е Хю Лори, който играе пишман капитан на голям туристически космически кораб, четиресет години в бъдещето. Круизът е пълен с нетипични персонажи и ситуации, минаващи между другото. Не е най-добрият пилотен епизод, който сме гледали, но има нещо интересно в ритъма на сериала.

 

The Outsider (2020)

 

The Outsider е тежко рекламиран от създателите си във всички социални мрежи и вероятно има защо. Това трябва да е комерсиалният успех на HBO за първото тримесечие от годината.

 

Базиран е на едноименната книга на Стивън Кинг от 2018 г. Историята е класически трилър с елементи на мистерия, а ла Кинг. В малък град намират труп на момче, което е убито по необичаен начин. Разследващите органи лека-полека започват да усещат, че нещо странно се случва в града им, докато не разбират, че злото не е абстрактно понятие, а си има тяло.

 

The new pope (2020)

 

Колкото повече втори сезони на велики първи гледаме, толкова повече се чудим защо ги правят. „The new pope“ е продължението на „The young pope“. Сещате ли се за безгрешния сериал отпреди четири години с Джуд Лоу? Сега Джуд е изпълнителен продуцент заедно със Сорентино и играе мъж в кома.

 

Четири години чакахме кротко големия италиански гений да произведе продължението, само за да останем леко разочаровани. Казвам леко, защото това е по-лошият вариант. Поне да беше тотално зле, а то не е. Има си моментите, напомня ти, че някой голям ум го е правил и все пак бледнее в сравнение с предшественика си. Въпреки това ще го гледаме, то е ясно.

 

от

публикувано на: 24/01/2020

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: