Какво да гледам: три нови сериала през януари

17/01/2020

Месецът почти отмина. Появи се и първият гигант в новата редица сериали, които ще видят бял свят през тази година. „The new pope“ има само три излъчени епизода, но вече изглежда като нещо, което ще обере наградите догодина. Малкович е Малкович и Сорентино е Сорентино. Тази седмица обаче ви предлагаме още три нови сериала, които ще излязат до края на месеца, така че няма да ви се налага да чакате дълго.

Star Trek: Picard (19.01)

Amazon отново поема по труден и скъп път. Този път продуцентската компания се е наела с нелеката задача, наречена Star Trek. Много сериали и филми са минали през тази вселена – кои добри, кои не толкова. Няма как да знаем, докато не видим какво са ни подготвили от „Amazon Prime Video“.

 

Това, което знаем е, че актьорският състав е много плътен и е воден от Патрик Стюард. Режисьорите на първите четири епизода са опитни с проекти като „Mind Hunter“, „Parenthood“ и „Criminal minds“ в резюметата си. Стискаме палци да си заслужава.

 

Next in fashion (29.01)

Докато „Amazon“ се чудят как да налеят повече пари в сериалите си, „Netflix“ го играят ефектно и евтино. „Queer eye“ се оказа изненадващо добър продукт и „Netflix“ дават възможност на един от водещите да направи собствено предаване.

 

„Next in fashion“ е реалити състезание, подобно на „Project: Runway“ с Хайди Клум. В него дизайнери от всички краища на света ще се състезават за огромна сума пари и ще работят с известни личности и големи модни къщи за нашето забавление.

 

Briarpatch (29.01)

Това е продукция за „USA Network“, която за съжаление не може да се гледа безплатно в България, но все ще се домогнете до него, ако толкова искате. „Briarpatch“ е продуциран от същите хора, които направиха „Mr. Robot“, така че има големи очаквания към проекта.

 

Начинът на разказване ще бъде антологичен, сиреч всеки епизод ще има собствена логика и няма да се отнася директно към следващия или предишния. Общо взето историята се върти около персонажа на Росарио Даусън и смъртта на сестра ѝ. Вероятно история за отмъщение, но съдейки по трейлъра, ще има много повече от това.

 

 

от

публикувано на: 17/01/2020

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: