2019 в музика: Ruaidhri Müeller

28/11/2019

Tази седмица гост ни е американецът с ирландски корени Рори Милър – създател на бирата Ah!, организатор на RtM + B-R, готвач (сигурно се сещате за Karavan Kitchen), но и за последния Master Chef, на който той стигна почти до финала. Напуснал Щатите още 19-годишен, живял в повече страни от пръстите на двете ви ръце и дошъл в България. И засега май не мисли скоро да си тръгва. За себе си Рори казва, че е на първо място баща и след това артист, поет, копирайтър, барман и не на последно място – нинджа.

„2019 г. беше изключително пълна за мен. Много драма както лично, така и професионално. Трябваше да взема много решения и да стигна до няколко резолюции… повечето от които все още гоня. В професионален план най-накрая успях да реализирам мечтата си да готвя на ниво и с радост казвам, че продължавам сбъдването на тази мечта. Лично аз взех най-доброто решение за себе си преди време и то е да бъда себе си и да не позволявам на някой да ме заблуждава или използва. Реших, че лъжците и отрицателните хора не трябва да допускам да се свързват с мен. Но независимо от това, не искам да забравя нищо. Тези спомени и преживявания – лоши или добри – са от съществено значение за моя строителен план. Без тях няма да мога да завърша строителството върху себе си. Надявам се през следващата година да завърша проектите, които започнах тази и предната година. Имам няколко неща в процес на „ставане на реалност“ и работя с едни страхотни хора. Очаквам някои наистина вълнуващи неща, които ще покажа на хората.

 

2020-а бих искал да е годината, в която всичките ми изпитания и премеждия от последните 5-10 години от всички проекти и идеи, над които съм работил и страдал, най-накрая се натрупат и достигнат кулминация … или най-накрая да умрат и така да мога да премина към следващите.

 

Най-вече се радвам, че синът ми ще стане на шест – изживявам всеки нов момент с него и го наблюдавам как изследва и открива света. Не мога да се сетя за нещо по-невероятно от това.“

 

Playlist:

 

1. Travelling back and forth to Bucharest to work at the brewery and then back to film for Masterchef.

2. Waiting to cook on Masterchef

3. Changes in my personal life

4. Singing to my son before he goes to bed

5. The craftbeer culture in BG

6. Cooking 900 burgers in 4 hours at an event in Razlog

7. From my favourite film of the year ‘the house jack built’ and the garden parties at Oleg (from masterchefs) house.

8. My trip to America with my daughter (first trip in 6 years back home. They played the whole damn time in the States everywhere.

9. The summertime

10. Waking up in the morning… smiling

 

 

 

от

публикувано на: 28/11/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: