Какво да гледам: три сериала през октомври

04/10/2019

Студено е. Палтата се изкарват от гардеробите, сменят се кецове с нещо по-сериозно, перат се шапки, задръстванията вече са дълги, учениците се учат, с две думи – есен е. Мина времето за до-два-часа-на-Кристал и дойде времето за диван, одеяло и телевизия.

 

За щастие големите производители се съобразяват със сезона и ни дават точно това, от което имаме нужда- нови сериали. Тази седмица, в първия хладен, есенен уикенд ви предлагаме три нови проекта, на трите големи платформи, които ще излязат през октомври.

 

Living with yourself / Netflix

Премиера: 18 октомври

Знам, не харесвате Пол Ръд. Смотан ви е и ви дразни. Истината е, че нито на него, нито на Netflix им пука. Пол е неприятен, но е страшно добър, когато иска. Така че, стискаме палци и гледаме.

 

Комедия е. Историята е позната, но (поне от трейлъра) си личи, че се гледа през оригинален ракурс. Става въпрос за идентичност и промяна. За това колко е важно да си щастлив и какви компромиси правиш, за да бъдеш по-добрата версия на себе си. Буквално.

 

 

Modern love / Amazon

Премиера: 18 октомври

Modern love е името на колонка в NY Times, която съществува от 2016-та в дигиталното издание на вестника. В нея са разказани съвременни, нетипични любовни истории на истински хора. На тази колонка и историите в нея е базиран и сериалът.

 

Ще бъде само осем епизода и всеки ще разказва различна любовна история. Новата антология е дело на Джон Карни, човекът, който стои зад Begin Again и Once. В каста влизат имена като Ан Хатауей, Тина Фей, Анди Гарсия и Дев Пател, така че със сигурност ще си заслужава да се гледа.

 

 

Watchmen / HBO

Премиера: 20 октомври

HBO са на път да счупят рейтинга отново. След Game of thrones и Chernobyl, телевизионния гигант е готов да пусне Watchmen. Ще бъде голямо и шумно, но със сигурност няма да е поредният комикс сериал.

 

Проектът е поверен в талантливите ръце на Деймън Линдълоф, който е отговорен за култови сериали като The leftovers и Lost, така че можем да очакваме определен начин на разказване, който заобикаля класическия филм за супер герои.

 

 

 

 

от

публикувано на: 04/10/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: