Какво да гледам: три нови сериала в края на лятото

30/08/2019

Както е казал поетът – „август е септември“. Лятото мина като студент през драйв тру на Макдоналдс – бързо и от необходимост.  Бяхте на море, бяхте на планина, поработихте, но идва време да приемете реалността, а тя не е от най-хубавите. Идва сезонът на палтата и добре облечените хора. Но заедно с пролетта идва и новият телевизионен сезон.

 

Тази седмица ви предлагаме три от ранните есени птици, които платформите ни предлагат.

 

The Spy

 

Премиера: 6.09.2019

 

Ели Коен е един от националните герои на Израел. Той е пословичен разузнавач и обект на новия биографичен сериал на Netfllix. Шестте епизода ще разказват за живота на Ели Коен до публичната му екзекуция в Дамаск, след като бива разконспириран.

 

The spy е дело Гидиън Раф, който е създателят на Homeland, така че можем да очакваме адекватен трилър и политически игри. В главната роля е Саша Барън Коен и аз лично нямам търпение да го видя в драматична роля.

 

×

 

Wu-Tang: An American Saga 

 

Премиера:  04.09.2019

 

След успеха на „Straight out of Compton“ стана ясно, че има една голяма група фенове на рап музиката, която иска да гледа продукции за генезиса на любимите си артисти. Сега наред са Wu-tang, а Hulu дават зелената светлина. Истории като тези са нож с две остриета и никога не знаем къде точно ще се пропука.

 

Това, което успокоява феновете е, че един от създателите на проекта е самият RZA.

 

×

 

Undone

 

Премиера:  13.09.2019

 

Amazon печелят все повече битки в стрийминг войната, а последното им завоевание е Рафайел Боб-Уаксбърг. Това е създателят на“Bojack Horseman“, което се превърна в една от най-добрите анимации за възрастни на всички времена.

 

Undone напомня на „A Scanner Darkly“ или поне това се долавя от краткия трейлър. Можем да очакваме, че ще е написано добре, а както се вижда анимацията е нетрадиционна и вълнуваща.

 

×

от

публикувано на: 30/08/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: