Какво да гледам: три сериала, които идват през юли

21/06/2019

Започна се същинския телевизионен сезон. От началото на юни до средата на август ни очакват много премиери, било то на нови, оригинални сериали или поява на нови сезони от вече вървящи проекти. Лятото ще е силно. Вече имаме втори сезон на „Big little lies“, който, честно казано, си заслужаваше двете години чакане.

 

В този ред на мисли ви предлагаме три сериала, които ще дойдат следващия месец. Нагласете си календарите и уточнявайте отпуските, защото сериалите идват.

The boys (2019)

Премиера: 26 юли. Amazon Prime Video

 

Преди да сте си казали „аз неща за супергерои не гледам“, вижте трейлъра. Това е опит на продуцентите от Amazon Prime Video да направят сериал, който да е еквивалентен на Deadpool. „The boys“ няма да е чист и със сигурност не е насочен към детска аудитория като имаме предвид кои стоят зад сериала. Това са същите хора, които направиха „The dictator“, „Sausage party“ и „Superbad“. Така че може да очакваме готин хумoр и ярки персонажи.

 

×

Luis Miguel (2018)

Премиера: 12 юли. Netflix

 

След като биографичнияt сериал за един от най-големите мексикански певци покори цяла Латинска Америка в последната година през разпространителя „Telemundo“, сега проекта се прибира вкъщи. Създателите от Netflix вярват, че въпреки че сериалът е с изцяло испанска реч, няма да обезкоражи зрителите, особено след успеха на „Narcos“ в целия свят.

 

Сериалът разказва за ранните години на Луис Мигел, когато все още никой не знае кой е той. Това е пътят към върха на света, изпълнен с много семейна драма и изцеждащи взаимоотношения между младия певец и неосъществения му баща.

 

×

 

Stranger things (2016)

Премиера: 4юли. Netflix

 

Братята Дъфър успяха да направят един от най-добрите първи сезони в последните десет телевизионни години. Това няма как да им се отрече, но както много сериали, така и Stranger things, започна да буксува във втория си сезон. Екшънът замести съспенса и едниственото нещо, което „спаси“ проекта е кастинга.

 

Сега ни предстои да видим как братята ще развият историята и в каква посока ще поемат тийнеджърите от гимназия „Хаукингс“. Очакванията са високи, а четвърти юли е много близо.

 

×

от

публикувано на: 21/06/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: