Какво да гледам: три сериала от „Amazon“

17/05/2019

Джеф Безос официално е най-богатият човек на света. Амазон отдавна не е онлайн книжарница в спалнята на предприемача. Днес платформата се разраства с темпове, които не сме виждали досега. Така, че не бива да се стряскаме, когато  Джеф Безоз плаща 250 милиона, за да откупи правата за „Властелина на пръстените“ за пет телевизионни сезона и планира да инвестира един милиард в проекта. Властелинът трябва да започне продукция в края на годината, а до тогава ви предлагаме три сериала от „Amazon prime video“, които да следите, докато дочакате разказа за средната земя.

Forever (2018)

Фред Армисен и Мая Рудолф са познати на широката публика от „SNL“, където прекарват повече от пет години заедно като част от постоянния каст на емблематичното телевизионно шоу.

 

Сега, след раздялата си със скеч комедията, са поставени в роли на съпруг и съпруга със най-скучните взаимоотношения на света. За разлика от всички останали бракове, в техния случай „докато смъртта“ ни раздели няма тежест.

Sneaky Pete (2015)

От създателя на „Доктор Хаус“ и брилянтния Браян Кранстън (Breaking bad). Мога да спра още тук и вече има за какво да се гледа.

 

„Sneaky Pete“ е история за професионален мошеник, който е задлъжнял на еднин много лош човек, изигран от човека, който ни донесе Уолтър Уаит. В стремежа си да не бъде хванат, мошеникът приема самоличността на бившия си съкилийник Пийт и се опитва да си върне дълговете, преди да е намерен.

The man in the high castle (2015)

„Човекът във високия замък“ е адаптация на едноименната книга на Филип Дик от 62-ра. Ако не знаете кой е, хубаво е да се разровите. По негови текстове са направени едни от най-добрите анти утопични филми като „Blade Runer“, „A saner darkly“ и „Minority report“

 

„Човекът във високия замък“ е алтернативната история, която представя, какво щеше да се случи със света ако втората световна война беше приключила с победа на нацистите.

 

 

от

публикувано на: 17/05/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: