Какво да гледам: три сериала, с които да убивате време

12/04/2019

Не може всичко, което гледате да е шедьовър. Няма как всеки сериал да е „Dark“, трябва и пълнеж, но между лоши сериали и такива, с които да си убивате времето, има голяма разлика. Леките, разтоварващи, неизискващи мисъл сериали са толкова нужни, колкото и добрите, защото няма как след пиянска вечер с останките от снощното китайско да си пуснете “The young pope” и да очаквате да разберете всичко.

 

Днес ви давам точно такива три сериала, от които дори и да изпуснете епизод или два в махмурлийска дрямка, ще успеете да навържете нещата.

Santa Clarita diet (2017)

Дрю Баримор е зомби. Знам, знам звучи странно, но това е идеята. Докато Дрю трепе и яде хора, се опитва да запази семейния си живот и да продължи да бъде нормална майка и брокер. Естествено сериалът е комедия, но има и много графично насилие. Историята е лека и налудничава и няма да загубите нищо, ако го видите.

The punisher (2017)

Култовият комикс герой с тъмно минало и още по-тъмно бъдеще е опит на “Marvel” да направи добър сериал. Не казвам, че не са се справили. За това, което трябва да бъде си е супер – насилието си е насилие и „Наказателят“ – наказва. Действието на моменти цикли, но бойните сцени си ги бива. “The punisher” е перфектният сериал за безделните дни или нощи, в които просто искате да седнете на дивана и да убиете няколко мозъчни клетки.

Unbreakable Kimmy Schmidt (2015)

От креативния мозък на Тина Фей се ражда персонажа на Кими Шмит. Тя е прекарала последните 20 години в бункер като последовател на култ. Сериалът проследява новия живот на една объркана и странна жена, културно замръзнала преди две десетилетия. Шансът да не ви хареса е голям, но ако ви хареса, няма да можете да спрете да гледате.

от

публикувано на: 12/04/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: