Какво да гледам: три сериала от мъртвата зона

05/04/2019

През 2004-та два култови сериала спряха да съществуват. След шест сезона Кери Братшоу най-накрая разбра, че няма да е щастлива, а съгражданите ѝ от другата страна на Central park оставиха ключовете си на кухненският плот. 2004-та сложи край на старата телевизия, но „новата“ не се появи чак до Breaking bad през 2008-ма.

 

В тези четири години не е като да няма телевизия, но често се случва, че качествени сериали се пренебрегват, само защото не са направени в подходящото време. Тази седмица искам да ви дам три сериала точно от този момент на затишие.

 

Entourage (2004)

Три страхотни и пет излишни сезона. Антураж беше опит за запълване на огромната дупка, която отвори „Приятели“. И честно казано за три години всички гледахме драмите на Вини и Ерик с голямо удоволствие. Но всяко чудо за три сезона.

Everybody hates Chris (2005)

След успешните сериали на приятелите си Джери (Seifeld 1989-1996) и Рей(Everybody loves Raymond 1996 – 2005), Крис Рок прави собствен ситком. Историята се върти около малкия Крис и семейството му и ни връща през седемдесетте в Ню Йорк. Everybody hates Cris е приятно сериалче, което да си гледате, когато нямате какво да правите.

Weeds (2005)

Кажете ми дали историята ви звучи познато. Обикновен човек, който започва да продава наркотици, защото няма друг избор. С времето става толкова потопен в криминалния живот, че се самозабравя и това му коства връзката с всички близки хора. Разликата е, че вместо мета амфетамини става дума за трева и вместо Уолтър Уайт в главната роля е Нанси Ботуин, а да и не е толкова добре направено.

 

 

от

публикувано на: 05/04/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: