Какво да гледам – три комедии, които продължават и тази година

15/02/2019

Няма нищо по-хубаво от това човек да се посмее, особено в днешно време, когато чувството за хумор е почти изчерпан ресурс. Ако не сте обградени от забавни хора или не ви схваща сарказма, или просто имате скучен живот – не се предавайте. Телевизията винаги ви пази гърба. Знам, какво си мислите: „вече не правят комедии като едно време…“. Може би не сте потърсили както трябва. Следващите три сериала са доказателство, че и през 2019-та няма да останем без смях.

Brooklyn 99 (2013)

След голяма драма и много спекулации дали ще има шести сезон, NBC най-накрая клекна и реши да продължи култовото шоу. Пети сезон беше най-добрият досега, защото създателите бяха сигурни, че ще е последния и просто си правеха каквото искат. Сега обаче са длъжни да продължат в същия дух.

The good place (2016)

Ако не сте гледали първите три сезона – shame on you. “The good place” е много сложен за изпълнение проект. Шоуто се занимава с големите въпроси на етиката и религията, но балансира перфектно с приятен хумор. “The good place” е продължен за четвърти сезон, който ще можем да гледаме някъде към средата на септември, така че имате достатъчно време да наваксате.

Crashing (2017)

HBO си е HBO. Пийт Холмс продължава полу биографичния сериал и тази година. Ако искате нещо по-цинично и остро, забравете горните две предложения за малко и опознайте света на stand up комиците. Сериалът е изпълнен с гостуващи звезди и въпреки, че проследява развитието на кариерата на Пийт, всеки епизод си е отделно шоу.

от

публикувано на: 15/02/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: