Какво да гледам: три неоценени сериала

25/01/2019

Когато бяхме малки, по телевизията даваха няколко неща, които си заслужаваше да се гледат: „Спасители на плажа“, „Спешно отделение“ и „Досиетата Х“. Останалото можеше да се пропусне. Сега със сигурност не е така. Има огромен избор за всеки тип хора и е лесно да се изгубиш в съдържанието или да пропуснеш нещо, което наистина си е заслужавало. Тази седмица ви давам шанс да гледате неща, които по една или друга причина са останали неоценени.

 

Luie (2010)

Не знам какво знаете за Луи Си Кей, не ме интересува. Каквото и да е направил, сега той си плаща за него. Но защо и ние да плащаме? Истината е, че публиката загуби много след обвиненията срещу Луи, но поне имаме това. „Luie“ е от тези сериали, които не можеш да спреш да гледаш, стига да стигнеш до него. Защото напоследък става все по-трудно да стигнем до съдържание на Си Кей, нали е чудовище. Молбата ми е да забравите предразсъдъците си и да гледате майсторски направена комедия.

Mixology (2013)

Кое? Шансът да сте чували за „Mixology“ е по-малък от този да сте ударени от гръм, докато ви преследва бяла мечка в Сахара. Но ако сте – поздравления! „Mixology“ има само един сезон и е спрян от “ABC” поради незадоволителен рейтинг. Въпреки това си заслужава да се гледа – само заради идеята на шоуто. 13 епизода, 10 необвързани, един бар, една нощ. Цялото действие се развива в продължение на 12 часа. Нищо няма да ви стане, ако го изгледате.

Happy! (2017)

Ако трябва да бъда много честен, „Happy! “ не е толкова неоценен, колкото неоткриваем. Въпреки че е в “Netflix”, сериалът е затрупан от всички останали комиксови разкази в платформата. “Hаppy!” е по графична новела, но нито е “Marvel”, нито е “DC” и това по някакъв начин губи интереса у потребителите. Това е жалко, защото историята е шантава и не е захаросана. Бивш полицай, настоящ наемен убиец, се сблъсква с въображаем приятел на малко момиче, непосредствено след като се връща от мъртвите. Какво ви трябва повече?

 

 

от

публикувано на: 25/01/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: