Какво да гледам: три сериала от 2018

06/01/2019

Тази седмица е първата от Новата година, така че е време за ретроспекция. Изхвърлете ненужните дрехи, пресейте старите снимки в телефоните си и изтрийте непознатите от фейсбук. По-добре е, нали?

След тази материална и духовна чистка е време да започнете да трупате отново. Супер, но има един проблем. Започвате да прецъквате платформите, сайтовете и блоговете, но нищо. Няма нови сериали. Сега сте разочаровани. Недейте така. За щастие 2018-та беше добра с нас (поне от към телевизия). Ето ви три сериала от изминалата година, които да гледате през новата.

 

Patrick Melrose (2018)

Впечатляващ минисериал с още по-впечатляващ мини бог в лицето на Бенедикт Къмбърбач. Сериалът е построен изцяло върху взаимоотношенията на баща и син и последствията от тях. Патрик е объркано дете в тялото на голям мъж, което иска единствено любовта на покойния си баща.  Една от най- добре разработените драми, които се появиха през изминалата година.

Maniac (2018)

Накрая на всеки епизод си казвате: „Какво се случи току що?“. И не защото е много сложно и футуристично (каквото всъщност е), а защото във всяка серия има зрънце гениалност. Според мен Джона Хил се циментира като повече от сериозен актьор с ролята си на Оуен. Но не правете моята грешка и не го гледайте за един ден. Ще ви хареса и ще останете разочаровани, че няма да има продължение.

Disenchantment (2018)

Това става, когато Netflix и Мат Грьонинг (геният, който създаде The Simpsons и Futurama) се обединят. Комедия, но не за цялото семейство. Имайте предвид, че за разлика от Семейство Симпсън, Disenchantment не е поръчка за кабелна телевизия и езикът в нея не е като за праймтайм в Америка. Сиреч – има псувни и вулгарности. Приключенията на бойната принцеса се посрещнаха със смесени чувства от феновете на Грьонинг и сериалът не вдигна заслуженият си шум. Обаче си го бива, да знаете!

 

от

публикувано на: 06/01/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: