Oddisee в София

31/03/2017

Share

×

След концертите на Акуа Нару и Джеси Ланза, ReelFeel и София Лайв Клуб ще посрещнат Одиси.

Хип-хоп изпълнителят от Вашингтон вече е работил с легендарните Кендрик Ламар, Джей Коул, Флайинг Лотос и много други, въпреки че е само на 32 години. Уникалният продуцентски нюх, уменията зад микрофона и поетичният талант са фактори, който превръщат Амир Мохамед ал Халифа (Amir Mohamed el Khalifa) в повече от интересен артист.

На 7-ми април неговата музикална одисея ще разтърси и София, една от спирките в мащабното му тримесечно международно турне „Beneath The Surface“ („Под повърхността“). Наред с добре познати парчета, той ще представи и продукция от новия си 11-ти албум „The Iceberg“ („Айсбергът“), който излезе само преди броени седмици.

Заедно с Одиси на сцената ще застанат музикантите от Гуд Комп’ни (Good Compny). Освен че са добри приятели откакто се помнят, те свирят заедно и обикалят света в последното десетилетие, което придава на музиката им невероятен заряд и усещане за цялост. Именно тази енергия и симбиоза е нещо, което феновете на качествения хип-хоп не трябва да пропускат.

Когато чуя бийта, вече знам какво ще напиша. За мен е важно да предам на публиката определено съобщение, но никога не забравям, че основната ми цел като артист е да забавлявам хората. Така че, ако искате да чуете посланието – слушайте, ако не – изключете си мозъка и танцувайте.

Ще посветим цял час на еклектичния музикант и неговите разностилни творби тази събота от 19:00 ч. в Eklektrik само по Радио Бинар.

https://youtu.be/BHNqsBP7ViA

 

от

публикувано на: 31/03/2017

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: