– Една България, моля! – За тук или за вкъщи?

20/03/2017

Попаднах на заглавие в информационен сайт, гласящо, че русите и синеоки българи са на изчезване. Сред коментарите присъстваше и един кратък памфлет (ако позволите), който поясняваше, че изчезват не само тези, а всички българи. Едната възможност този текст да продължи е да задълбаем в демографския проблем, влиянието на малцинствата и всички произходни от горните. Другата опция: да ви разкажа защо и как България изчезва. Да, и аз предпочитам втория вариант.

Имам приятели илюминати. Не от тези, които Дан Браун постави в исторически грешен контекст и дори ги обвини за мистификации около Христовите наследници, а истински. Единият веднъж беше решил да се самоубива, така че не се притесни да ми разкаже някои неща. После не се самоуби и сега вероятно очаква да ви разкажа от илюминатските тайни. Не мога да си
позволя да го разочаровам.

САЩ е мъж на около 50, с леко наднормено тегло, но здрави ръце. Носи гордо тираджийски мустак, а може и клечка между зъбите да присъства евентуално. Влиза с широка крачка и си поръчва една България за вкъщи. Опаковат му я за вкъщи. Той излиза от закусвалнята и тук се намесват извънземните.

Появяват се иззад ъгъла и започват да стрелят клетия САЩ с бластерите си. САЩ агресира и вади своя огромен по Клинт-Ийстуудски револвер и също открива огън. Илюминатите седят с кучето на Пилат Понтийски, Банга, на широка тераса и наблюдават, преценяват всичко това. По някое време може и да метнат някой там вирус, за да може да си продават свободно ибупрофена. Само че част от този ибупрофен се прави от екарисирани кучешки кости. И бездомните кучета – хоп и изчезват. А така не остават достатъчно кучета за виетнамците в България, защото, казали си те, като ще екарисираме, да екарисираме и в малките държави. Нали следите причинно-следствената връзка? Оттук виетнамците са недоволни и се оплакват на своите събратя – китайците, които пък сезират своеобразния гOлем Китай.

Съвсем очаквано, Китай избеснява и решава, че също ще си поръча една България и Банга. Тук илюминатите вече са си направили пуканки, седят отстрани, клатят илюминатските си крачета и като цяло се забавляват. След това се сещат за Васил Левски. Левски не е само име на футболен отбор. Левски също е рус и синеок, следователно, спомнете си началото на текста, е на изчезване. Христо Ботев също е отбор, но е тъмнокос, тъмнобрад и тъмноок, което в момента все още е тренди заради цялата хипстърия. Ако Христо Ботев беше истински хипстър, мислят си илюминатите, щеше да иде в Русия и да пие не водка, а руска крафт бира.

Тук, разбира се, се намесва Русия и обидено заявява, че онзи Васил Левски е манипулатор с неговото „Който ни освободи, той ще и да ни пороби!„, защото по този начин, макар и опосредено, прави паралел именно към Русия, която била симпатична и в разцвета на силата си забрадена мома. И решава, че задължително трябва да си вземе една България за вкъщи.

Приятелите ми илюминати признаха, че скоро ще се пренесат да си вършат илюминатските работи извън България. Казаха, че ако една страна изчезне, докато си в нея, изчезваш и ти. Простият физически процес сублимация: тялото преминава от твърдо в газообразно състояние, пропускайки течното. Така изчезвали хората – не заминавали за чужбина, а буквално просто изчезвали с тихичко „пуф“. Не забравяйте, всичко се случва с причина.

от

публикувано на: 20/03/2017

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: