В предаването Следобеден Бинар с Антония на 25.11.2013

25/11/2013

Гледайте „Литературен гид“ със Светльо Желев точно след началото на предаването. В рубриката за книги всеки понеделник най-бързо отговорилият на стената на страницата ни във Фейсбук печели нещо за четене, подарено с много усмивки. Този брой не прави изключение, така че бъдете на линия.

Малко преди 18 часа влиза Петя Максимова – продуцент, танцьор, хореограф и арт директор. На 18 години тя отива в САЩ, за да продължи образоването си в Палм Спрингс, Калифорния и Университета в Сан Франциско. Завършва престижна академия по изкуствата и училище по танци в Ню Йорк. След това остава да живее и работи в продължение на 6 години, преди да замине за мечтаната Испания, където осъществява продукции за сцената и телевизията, и завършва магистърска степен по продуцентство. Петя е поканена лично от вратаря на „Реал Мадрид” Икер Касияс да танцува на годишната галавечер на фондация „Реал Мадрид”. Още за нейните начинания и какво я води отново в България разбираме от гостенката в студиото на Бинар.

Час преди финала на „Следобеден Бинар” се отдаваме на сладки разговори за сочни вурстове, магично малиново вино, топли брецели и неустоими щолени. Да, точно така, Немският коледен базар в София е вече факт и ние бяхме там, и ще бъдем все по-често до 22 декември. Ако обичате цялата романтика на празника или просто вкусната и прецизно приготвена храна, няма как да не посетите базара. Повече за него научаваме от организаторите.

Няма да пропуснем и интересни новини, специално подбрани или случайно намерени в интернет пространството. Очакваме жокери и от вас.

Започваме в 16 часа на Binar.bg.

В очакване на елена Рудолф,
Антония

от

публикувано на: 25/11/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: