6 причини да изпаднете в сексуална лудост

19/11/2014

kiss

Понякога нещата излизат извън контрол: запознавате се, пиете по кафе (бира, чаша-две вино), тръпката надделява над разума, напускате заедно купона, за да поскитате в нощта. Разходката се проточва. И свършва у тях, в леглото му.

На другата сутрин с недоумение оглеждате напълно непознатите стени, сред които сте се озовали. Вслушвате се в дишането на спящия до вас мъж, за чието съществуване не сте и подозирали ден по-рано. В главата ви налитат глупави и гузни въпроси: Какво търся тук? Какво ще си помисли той? Какви, по дяволите, ги върша изобщо?
Има поне 6 причини да изпаднете във временна сексуална лудост и нито една после да съжалявате.

ПРИЧИНА 1. ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Случва се не само в розовите романи: ударил ви е гръм и абсолютно сте си загубили ума от един негов по-особен поглед. Не можете да си представите, че оттук нататък животът би продължил и без него, покорно сте последвали всяко негово желание. Това е едно особено и адски чаровно състояние на разкрепостяване, когато разкаяния, съжаления и съмнения относно собственото поведение изглеждат смешни и неуместни. А на сутринта може да ви тормози единствено въпросът: обича ли ме и той толкова силно?

На следващата сутрин

Колкото и да ви е трудно да разсъждавате нормално, щом почувствате първите любовни трепети, проучете в детайли кандидата за Голямата любов и гледайте да получите отговори на всички важни въпроси – например да не би да е женен? Как е попаднал в живота ви (може да е в командировка, да му се е наложило да пренощува във вашия град, да е закъсал с колата и да убива времето). Какво работи, къде е учил, каква е заплатата му… По-добре веднага да узнаете лошите новини, отколкото да преживеете разочарование на следващия ден.

ПРИЧИНА 2. НИЩО ЛИЧНО, САМО СЕКС

Това си е класически киносюжет. Страстна и смела сексбомба флиртува с хипермъжествен индивид и на втората чаша вино му предлага с гърлен шепот: да отидем вкъщи! В грубата действителност такива сюжети са рядкост, но подобни фантазии изобщо не са. Ако и на него му минават подобни мисли през главата, няма защо да отлагате това, което и бездруго ще последва.

На следващата сутрин

Не е важно какво – неговият чар, власт, пари или просто сексуален инстинкт – ви е тласнало към този мъж. Не измъчвайте и него, и себе си с разни измислени причини, оправдаващи лекомисленото ви поведение. Вашето желание е напълно уважително и достойно обяснение защо се събуждате до него.

ПРИЧИНА 3. ГЛУПАВА

Били сте на купон с остроумни и симпатични мъже. Един от тях ви се е сторил подходящ за определението „готин“. Танцували сте, пили сте, танцували сте, пили сте. Разгорещили сте се. Струвало ви се е напълно естествено да продължите нататък. Затова пък на следващото утро, когато ви наболява глава от веселба и безсъние, всичко изглежда другояче.

На следващата сутрин

Естествено, сексът не е повод за запознанство. И все пак глупаво е да не обелвате дума на непознатия, който лежи до вас, и да се правите, че нищо не се е случило. Ако той не означава нищо за вас и не планирате някакво продължение на отношенията, покажете, че сте смутени. Напълно е възможно и той да изпитва неловкост заради изтървания самоконтрол.

ПРИЧИНА 4. СКУКА

А може да е било точно обратното – пла­нирано и добре премислено. Скучали сте до смърт, животът ви е бил монотонен и отдавна, много отдавна не ви е сюрпри­зирал с освежаващи вълнения. Затова и сте започнали да флиртувате – абсолют­но преднамерено, за разнообразие. Озова­ли сте се в обятията му, защото имате нужда от пикантно изживяване. Но скука­та, уви, може да остане, да не се разсее. А вълнението да не се получи. Така става, когато разумът потиска емоциите.

На следващата сутрин

Може, естествено, да се опитате да запалите огън без искра. Само че във вашия случай съчките са влажни. Така че, ако не успеете да победите отегчението и разочарованието, винаги може да прибегнете до изпитания стар английски трик – да си тръгнете, без да се сбогувате. Докато той спи, взема си душ или приготвя кафе в кухнята, се измъкнете тихичко, без да оставяте бележка или телефонния си номер. Между другото такъв финал е в състояние наистина да ви развълнува – много повече от проваленото приключение.

ПРИЧИНА 5. НАПУК

Да отмъстите, да накажете неверния или небрежен мъж – достатъчно е като мотив да прекарате нощта с друг. Споделената постеля може да се обърне после в най-неочаквана посока и дори да положи началото на голямо, светло чувство. А този, на когото сте отмъщавали, завинаги да бъде изтрит от мислите и сърцето ви. Но в първата нощ едва ли ще се наслаждавате на случващото се два часа след запознанството.

На следващата сутрин

Най-сладката победа е да се озовете в леглото на друг, без да си спомняте каква цел ви е завела там. Тъй че отпуснете се и се отдайте изцяло на удоволствието. Когато отново застанете пред обекта на вашата мъст, ще го съсипете само с независимостта и загадъчността, която излъчвате! И не си помисляйте да се самообвинявате – на победителите това не им отива.

ПРИЧИНА 6. САМОТА

„И без това в момента никого си нямам, свободна съм.“ Това ще натежи, докато претегляте всички „за“ и „против“ скоропостижния секс. И после започвате внимателно да оценявате новото си завоевание от гледна точка на възможността за по-сериозна връзка. Ако той мине успешно теста, тръгвате без колебание с него. А на следващата сутрин, едва отворили очи, чертаете наум съвместни планове за вечерта, за наближаващия уикенд и за отпуска си догодина.

На следващата сутрин

Внезапно състоялият се случаен секс все още не значи, че мъжът, до когото сте се събудили, е готов да сподели плановете ви. Но пък и вие не бързайте да го отписвате. Една нощ не е повод в главата ви да звучи Менделсон. Обаче е добро начало на нов роман.

от

публикувано на: 19/11/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: