Какво да гледам: три сериала от 2020

06/12/2019

Ами приключи се. Годината беше силна, платформите произвеждат и пушек се вдига. Netflix са инвестирали прекалено много средства и труд, за да забавят ход, особено когато Дисни пусна собствената си стрийминг платформа в Америка. А след като влезем в новото десетилетие, ще я има в по-голямата част на Европа. Това означава две неща – едното е, че до няколко години Netflix ще спре да съществува, а второто е, че дотогава ще произвежда повече и повече, за да вдигне цената си и да вземе още пари от джоба на Дисни. Затова в духа на новото начало и потенциален край ви предлагаме три сериала на Netflix, които да очаквате през новата година.

 

Ratched

 

Кой не е чел Кен Киси, кой не е гледал Джак Никълсън и кой не се е разочаровал от Морфов в Народния. Сега Netflix също се пускат по пързалката на екранизирането на „Полет над кукувиче гнездо“.

 

Техният прочит е малко по-различен и сериалът ще се занимава с жестокия характер на сестра Рачет и пътя, по който минава, за да стане такава, каквато е написана от Киси. Снимките по сериала започват скоро и по тази причина все още няма трейлър, но това, което знаем е, че Сара Паулсън ще заеме главната роля.

The Witcher

 

Много се  изговори за този проект в последните две години. От роман, през видео игра и сега телевизионна поредица. The Witcher е спряган за следващото голямо нещо тип Game of thrones и се очаква да е гигант в следващите няколко години по всички comic-con конвенции.

 

Може би точно заради големите очаквания сложени върху сериала, премиерата му постоянно се отлага. Но със сигурност ще се появи в Netflix в началото на следващата година.

 

 

The I-Land

 

Гледали сме lost преди много време. Може би прекалено отдавна и затова Netflix хвърля много ресурс по разработването на нещо от сорта на Lost 2.0. Историята ще бъде подобна в голямата си част. Непознати хора се събуждат на непознат остров и нямат идея как и защо са попаднали там. С времето се оказва, че не са това важните въпроси и ще им се наложи да се адаптират към чудовището, което ги приютява.

 

 

от

публикувано на: 06/12/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: