DIY@Subfactor

18/02/2017

Напоследък станаха модерни био, не-ГМО, ръчно изработени продукти. Съществуват паралелни виртуални общества, където домашно приготвени манджи и ресурси откриват своите нови собственици срещу немалки суми под формата на наложен платеж.

И наистина, купувайки домашно заклано пиле, си представяте как животинчето щастливо е кълвало червейчета и трохички и впоследствие, отново щастливо, е консервирано в буркан от компот, за да продължи задгробния си живот на някоя еко-био маса.

Та към същността. Ако вкъщи отглеждате прасенце, обградено с любов и на Коледа го споминете, добрата енергия по отглеждането на животинката може би се прехвърля и в пачичката и пържолките. Но ако е живяло в мизерия, например в среда на чалга и псувни, дали етикетът еко или био овкусява достатъчно?

Та в неделя ви предлагаме домашно приготвен микс. Обещавам да се фиргам, мяткам и раздавам и да струи положителна енергия от студиото и ако гледате прасенца, пуснете им, да слушат хайваните. Не се знае дали ще оцелеят още дълго.

от

публикувано на: 18/02/2017

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: