10 разтърсващи парчета за тренировка

14/05/2016

Trenirovka

Понякога тренировките във фитнеса могат да бъдат повтарящи се и еднообразни. В такива случаи много често музиката помага и всъщност е допълнителен стимул за повече упражнения в залата или за сутрешния крос в парка.

Подбрахме няколко музикални и енергични парчета, които няма как да не ви заредят положително и да ви накарат малко да се разкършите на открито или на закрито. Вечни хитове, рок, поп и хитове от днес – общото между тях е доброто настроение и енергия, с които могат да ви заредят.

1. AC/DC – Thunderstruck

Без съмнение това култово парче на AC/DC може до такава степен да ви зареди, че да имате сили буквално да изкъртите всички уреди във фитнеса.

2. The Offspring – The Kids Aren’t Alright

https://youtu.be/VrZ4sMRYimw

„Децата не са в ред“ е буквалният превод на тази песен на лудаците от Офспринг. Ако имате нужда от нещо наистина лудо, то това парче няма как да липсва от вашия плейлист по време на тренировка.

3. Queen – Don’t Stop Me Now

Една от гениалните песни на Фреди Меркюри и Куин, като още в самото заглавието става ясно, че препятствия не съществуват. Перфектната песен, ако ще поставяте рекорди от лежанката.

4. Bon Jovie – Runaway

Една перфектна песен, която може да ви мотивира за сутрешния крос. Бягство от ежедневните проблеми, защото с едно хубаво тичане из парка можете лесно да се освободите от негативните емоции и да се заредите с положителни такива.

5. ZZ Top – La Grange

Един от хитовете на „големите бради“ от Зи Зи Топ също е доста енергичен и подходящ за рекорди  в залата за фитнес. Ритъм, настроение, адреналин – това парче доставя всичко необходимо.

6. Billy Idol – Speed

https://youtu.be/bESibXv_gf8

Само заглавието на този хит на Били Айдъл може да ви надъха за следващата сесия на уредите във фитнеса или да се почувствате като Юсеин Болт в градската градина или парк.

7. Limp Bizkit – Take A Look Around

Позната ни от екшъните с Том Круз „Мисията невъзможна“, тази песен няма как да не ни мотивира за нещо силно на спортната площадка. Степен на въздействие – висока, така че действайте.

8. Michael Jackson – Black Or White

Няма как в една подобна класация да липсва песен на Майкъл Джексън. При това не коя да е, а тази, заради която разгневеният баща „е изстрелян“ на екватора от непослушния си син.

9. Eminem & Rihanna – Monster

Една от най-известните песни на рапъра Еминем и поп дивата Риана с емблематичното заглавие „Чудовище“ дава сериозна доза добро настроение и е перфектна за тренировка.

10. Sia ft. Sean Paul – Cheap Thrills

Сред най-популярните песни в момента, безспорният хит на Сиа и Шон Пол също зарежда с енергия и добро настроение за разкършване във фитнеса.

от

публикувано на: 14/05/2016

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: