5 причини да се държиш грубо и просташки с жените

21/07/2015

angry-1431096

Да си кавалер не само че не е модерно, но никога не и било ценност по тези географски ширини. Въпреки това имаме щастието да познаваме умни, хубави, възпитани, добри, свестни и съответно сексапилни мъже, които знаят как да подходят към една дама, независимо от ситуацията. Да са живи и здрави.

За жалост обаче, под път и над път човек се сблъсква и с онзи, другия тип същества. Типичният нещастен грубиян, който приема женското създание като някаква особена заплаха за личността си, където „личност“ е силно казано.

Все ще се намери кой да те изпсува заплашително с всичките си минимум 50 кила над твоите. Ако е малко по-образован пък, ще се заяде  с теб ехидно, както правеше злобната ти съученичка Пипи от втория чин вляво в основното, когато си харесвахте едно и също момче.

Много хора бъркат съдържанието на бельото си с това да имаш топки. Оттук произхождат различни отклонения в поведението на човек, често изразяващи се в прояви на вербална и друга агресия.

Ето пет от хилядите тревожни причини, поради които, ако си мъж, би могъл да се държиш грубо и просташки с една жена:

Жените те плашат

Като видиш хубава жена, проявяваш симптоми на тежка личностна криза, понеже цял живот никоя не ти е обърнала никакво внимание, камо ли вързала, въпреки вехтите ти и жалки опити за спечелване на интерес.  Е, по случайност си имал една връзка, съответно – голямата ти любов, но тя те е зарязала, заради някой по-кадърен и потентен от теб, което тотално те е довършило. Сега мразиш всички жени, мислиш си, че това, че са красиви, означава, че са тъпи. Луд сексист си, защото си страхлива патка. Ето защо си склонен да се държиш като свиня с невинни случайни момичета.

Липсва ти женска ласка

Това вече се подразбира от точка едно. Напрежението, което ти се трупа в следствие на липсата на активен интимен живот, съвсем естествено избива в агресия. Когато видиш бедро, това те ентусиазира моментно, но те потиска дълбоко за по-дълъг период от време. Тъй като още по-болезнено ти напомня, че нямаш успех с жените. Получава се затворен кръг, в който крайната ти неспособност да реализираш нормално, дори чисто формално общуване с човек от женски пол, те подтиква към още по-отвратително поведение, а то от своя страна още повече те отдалечава от потенциален контакт. Мъката ти е пълна.

Де факто мразиш жените

Направо ти иде да ги пребиеш. Понякога. Навярно си склонен да го направиш. Принципно не се биеш. Особено с мъже. Откакто те понатупаха няколко пъти на младини. Убеден си обаче, че някои жени си заслужават по един зад врата, заради наглото си поведение. Парадоксът при теб е, че хем не вярваш в равенството между половете. Убеден си, че мъжът е повече от жената и тя трябва да го следва и да му се възхищава, хем вероятността да събудиш у една жена подобно желание към себе си, колкото и иначе естествено да е то, граничи с нулата.

Знаеш, че си неудачник и задръстеняк

Пълно е с комплексари като теб, които обаче живеят в животоспасяваща константна заблуда и някакси не осъзнават точно колко са зле. Това в известна степен е добре за тях и психичното им здраве, но при теб случаят е различен. Животът непрекъснато ти напомня що за неудачник си и това те смазва окончателно ден след ден. Гледаш как разни твои съученици, колеги, съседи и силно казано приятели, жънат успех след успех с жените, докато прекарваш поредната вечер пред компютъра с порно и бира в ръка, отдавна загубил следите на мъжкото си достойнство някъде изпод набъбващия огромен тумбак сред останки от вчерашна пица.

Смърдиш

Личната ти хигиена отдавна е на заден план. Никой, така или иначе, не навлиза никога в личното ти пространство. Дори ти хипотетично да го желаеше, това просто вече няма как да се случи. Нямаш грам мотивация, мързи те да се изкъпеш, не чувстваш желание да измиеш зъбите си дори. Смърдиш, особено в летните жеги. Будиш погнуса и тъга навред. Млади ученички те сочат с пръст и ти се смеят на мазната прическа. После хващат под ръка 16 годишните си гаджета – много по-големи мъже от теб –  и продължават напред към светлото си бъдеще, където навярно ще бъдат любящи съпруги и грижовни майки за радост на някой наистина достоен човек.

от

публикувано на: 21/07/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: