Има ли спасение за Цар Футбол в България?

18/02/2015

PFC Ludogorets Razgra vs  Liverpool

Вратарят на Лудогорец (Разград) Владислав Стоянов е новият победител в традиционната класация за „Футболист на годината“ – с добрите изяви под рамката на вратата в клубния си тим, както и с националния отбор на България.

Но добре, че Владо се представи на ниво с Лудогорец, както в първенството, така и в Лига Европа, а след това и в Шампионската лига. Че ако разчиташе само на националния отбор, трудно щеше да получи това признание.

Футболните национали продължават да се лутат в тъмнината, като по средата на квалификационния цикъл за Европейското във Франция през 2016-а имаше смяна на селекционера. Любослав Пенев напусна (не без остри реплики), на негово място дойде Ивайло Петев. Класирането на тима обаче изглежда сложна работа.

Какви са проблемите пред представителния отбор на България и има ли изход от безкрайната криза? Потърсихме отговорите от няколко запалени привърженици, чиито мнения можете да чуете по-долу.

Започваме с гледната точка на запаления левскар Александър, който изказа интересна позиция:

Продължаваме с позицията на Николина, която не се вълнува чак толкова от спорт, но следи отблизо обществено значимите събития:

Много любопитно предложение даде привърженикът Божидар, който не пропуска футболен мач на националите и на любимия си Левски*:

Интересна е гледната точка и на Жельо, който симпатизира на ЦСКА (София) и също се вълнува от представянето на националите:

*Заб. Ивайло Петев бе разсъблечен от феновете на Левски, когато преди време бе представен като нов треньор на Сините. Впоследствие обаче специалистът не се задържа на Герена заради разкрития, че е привърженик на вечния съперник ЦСКА. 

от

публикувано на: 18/02/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: