10 луди включвания в ефира на телевизиите

17/11/2014

Всеки някога някъде с някого е гледал телевизия. Въпреки че много хора отричат. Представяме ви 10 изключителни включвания от синия екран и не само. Ще видите за първи път или ще си припомните улични мъдреци, както и един дудук, който днес е в парламента. Енджой.

1. Милен Минков за пчелите в едно специфично интервю

Искам да призная, че това интервю в „Сблъсък“ преди около 10 години ме тласна към журналистиката. Геният на Милен Минков е известен сред поколения българи.

Ако се заслушате внимателно, Милен изказва пророчески мисли. Висок език, поезия и знамения, които могат да въздигнат духа. Въпреки Кремиковци. Както се случи и с мен.

2. Мария Силвестър открива Мо, докато си говори с друг гений

Мария – красота, ум и лудост, събрани в тази впечатляваща жена, също променила в много отношения представите ни за телевизия.

След като години наред царстваше адска скука и се скъсвахме да гледаме повторенията на „Улицата“, се появи Мария и преобърна целия ни свят. Тя има безброй велики интервюта и талант да открива уличните гении, но тук мисля че е настъпила еманацията. Мо, Цъки и един загрижен господин…

3. Кристиян Цветков от ТВ „Кракра“

Чиста проба ефирен талант в пернишката телевизия. Кристиян впечатлява аудиторията с бърз ум, интересни музикални предложения, опит с различни формати, твърдост на духа въпреки техническите трудности. Браво на Кристиян – щом е оцелял в „Кракра“, той може да бъде всичко на този свят.

4. Вълшебник Илиян се търкаля

https://www.youtube.com/watch?v=_n9cSCqSauk

Каквото и да се каже за маг Илиян, ще е малко. И да, това не е клише. Тук ще видите уникални кадри от неговото йогистко търкаляне. Всеки знае за катерицата Беатрис и как чисти от магии, но дали сте виждали как Илиян се придвижва в парка, търкаляйки се…

5. Ром за опасното шофиране

https://www.youtube.com/watch?v=_T7R_tEgfnw

Откровено изказване на брат-ром, който осъзнава колко е важно да слагаш колан заради катаджиите.

Има и светещи играчки, тъмни магистрали, употреба на алкохол, книжки, снимани под „пинтер“.  Повече информация – във видеото…

6. Бъдеща БГ холивудска звезда за едно чипосано BMW

Имаме удоволствието да ви срещнем с един артистичен тип, който купонясва от София, през Банско, та в Дупница с едно чипосано BMW, което не е негово.  Той е бъдещ актьор, но това е под секрет. Превъзбуденият артист в крайна сметка споделя, че ще го гледаме в Транспортер 4. Чакаме.

7. Комунистите са виновни за всичко

Леко ми се разтреперват пръстите, защото трябва да опиша едно от най-любимите ми видеа евър. Интервюираната дама прави легендарно изказване и фундаментални заключения. За вината на комунистите, за глобалното затопляне и най-вече колко е ужасно и непоносимо да си комунист. Замислете се!

8. Веднага екзекуция!

И Бинар може да се похвали с изключителни попадения. В тази анкета ще се срещнете с един радикален господин, който предлага моментална екзекуция на промоутърите в центъра на столицата. Автоматическа. Чрез декапитация. Моля, отворете видеото и научете повече за делника на един рибар. И кой го чака 800 дни!

9.  За вредите от водата

В скромния ни екип на изключителна почит е доктор Радева. Когато ни е тежко или пък весело, просто се сещаме за съветите на докторката и ни става леко на душата. Следваме стриктно заръките й и в Бинар цари мир и спокойствие като в с. Антон. Няма зарази.

10. Николай Бареков като чалга конферансие

Мога да кажа едно нещо, заради което уважавам Албена Вулева. Преди години от ефира на телевизия Скат тя представи архивни кадри от зората на кариерата на днешния депутат Николай Бареков. Вярвам, че няма човек, който да не е разбрал откъде идва гальовното прозвище „Дудука“ на екс журналиста.

Все пак за историята предлагаме и това видео, в което Ники показва целия си талант. Пеене, танци, гьобеци. Свят да ти се завие.

от

публикувано на: 17/11/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: