Аромати според зодията

25/09/2014

basil

Всеки знак от Зодиака управлява точно определена част от нашето тяло. Хармоничното въздействие на енергиите от небесните тела гарантира здраве. Напрягащите аспекти предупреждават за болести и неразположения. Да подсилим първите и да предусетим вторите, ще ни помогнат цветните аромати. Известно е, че конкретни цветни аромати помагат да се отвори нашата сетивност, други я потискат. Специалистите са се възползвали от тези състояния и са изградили стройна парадигма кои миризми помагат, кога вредят и как се съотнасят към характеристиките на съответните зодиакални знаци.

ОВЕН

Вашият аромат е онзи, който напомня за простора на полето, за сбободата да дишаме на воля, без да се страхуваме от замърсен въздух За да се ободрите, поставяйте в стаите карамфили, канела, босилек.

ТЕЛЕЦ

Вашият знак се нуждае преди всичко от устойчивост. Вие трябва да имане здрав сън, за да бъдете работоспособни Използвайте в домаина обстановка аромата на розата.

laven

БЛИЗНАЦИ

Вие сте най-общителният знак на зодиака Разбира се, това ви изтощава много и вие периодично се нуждаете от зареждане с еенергия. За целта е най-добре да използвате ароматите на лавандулата и ментата.

РАК

Доминираща при вас е пристрастеността към домашния уют. Вие се стремите той да ви следва навсякъде, дори и когато тръгнете на дълъг път. Винаги носете със себе си жасмин.

ЛЪВ

Когато един Лъв е уморен, той се чувства като мъртъв. Не е редно да се оставите дълго в подобни състояния. От това може да ви избави ароматът на мушкатото.

ДЕВА

Вие сте точни и прецизни и искате всичко, до което се докоснете или което излиза изпод ръцете ви, да е съвършено. За да имате достатъчно сили, ободрявайте се с аромата на розмарин.

rasp

ВЕЗНИ

Вашият знак символизира желанието на хората да живеят в хармония със себе си и с околния свят.
Известно е и колко трудно се постига подобна цел. Вашите намерения може да бъдат подпомогнати от силата на аромата на малината.

СКОРПИОН

Трудно се задържате на едно място и много лесно решавате, че обстановката, в която сте попаднали, не ви допада. За да избегнете последиците от този дискомфорт, носете аромат на пачули.

СТРЕЛЕЦ

Вие обичате да живеете весело, да променяте обстановката и да сте в центъра на вниманието. Всичко това ще ви се удава много по-лесно, ако се доверите на сандаловото дърво и на кедъра.

cin

КОЗИРОГ

Няма по-големи плановици от вас. Вие се стремите да предвиждате всяка стъпка и животът ви трябва да е подреден като програмата ви за деня. В тези ви идеи и начинания от полза ще ви бъдат ароматите на кедрово дърво, иглика и канела.

ВОДОЛЕЙ

Вашите идеи често са оценявани като ексцентрични. Трябва да полагате допълнителни усилия, за да поскражете на другите как да ги възприемат и как да ги заобичат. В този нелек процес ваши верни помощници ще се окажат евкалиптът, канелата и карамфилът.

РИБИ

Вдъхновението обвива вашия образ и го прави още по-загадъчен. За да подсилите това въздействие, използвайте силата на ароматите на лотоса и лавандулата.

от

публикувано на: 25/09/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: