BeerRelation от 12 юни – кaк бирата помага на спорта

04/06/2014

В продължение на 4 дни, от 12 до 15 юни в Южния парк на София ще се лее бира повече от всякога. С начален час 12 по обед до 22 часа всеки ден фестивалът BeerRelation ще предложи повече от бирено многообразие. Различни културни занимания, включително спорт, ще привлекат любителите на доброто пиво. На 12 юни е и стартът на Световното първенство по футбол в Бразилия – идеален за гледане на голям екран под открито небе.

Същият ден момчетата от Smugglers Collective ще открият музикалната сцена на бирения фестивал в 19:00 часа, а турнирите, демонстрациите, игрите и различните работилници ще започнат още от 12:00 часа на 12 юни, съобщиха организаторите от Event Zone.

beer-pong-party

С програмата на BeerRelation те са амбицирани да докажат как бирата върви ръка за ръка със спорта и даже му помага. Записванията за състезания ще стават на място, а най-успешните ще спечелят награди.

Beer Pong е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Това e игра от типа „Игри с алкохол“, която води началото си от САЩ. А Fresh Pong игри ще бъдат организирани от експертите в сферата – бар „Ремонта“.

Интересна активност ще бъде „музикалната бира“ – познатата игра на столове, в която има по-малко столове отколкото играчи, само че в бирен вариант.

Най-бързият път до парка е с колело, затова за велосипедистите има специално предложение. Още с идването си могат да оставят велосипеда си за диагностика и ремонт, след което велопаркингът ще ги очаква с дебелата си сянка под дърветата за по бира, в зоната за почивка.

biketrialsofia1

За по-екстремно настроените е предназначен къта за байктраял, изграден от момчетата от BTSS и слаклайн демонстрации от „Стената“. Който има желание, ще може да пробва моделите на DRAG на тест драйв.

Beer Art

Специалисти в няколкото творчески работилници ще учат желаещите как се правят оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат.

Beerball

Задължителният футболен турнир – за да почувстваме вълнението от Световното близо до нас и да забравим, че България не участва в тазгодишния мондиал. За любителите на втория по популярност спорт в България – волейбол, също ще има турнир. Феновете на спорта с хилки да се готвят за състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце. А най-успешните състезатели ще спечелят предметни награди от Sport Depot.

Гледайте BeerRelation и на живо по Бинар.

от

публикувано на: 04/06/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: