Дебют на Криста в Първо студио на БНР

11/12/2012

Младата певица Криста ще изнесе първия си голям самостоятелен концерт на 11 декември 2012, вторник в Първо студио на Българското национално радио. На него певицата ще представи песните от предстоящия си албум, както и любими джаз стандарти, аранжирани от талантливия пианист и композитор Теодор Петков – Тото.
Криста е носителка на наградите „Най-добър млад поп изпълнител” (Фондация Национална опера и балет, 2008), „Дебют на годината” (БНР, 2009) и Специалната награда на конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика „Златна пролет” (2012) с песента „Част от мен“, с което си осигури участие на ежегодния фестивал Евросоник в Грьонинген, Холандия през януари. Там Криста ще представи и новия си албум.
„За Грьонинген сме подготвили репертоар, в който ще заложим на авторските неща. Очаквам, че ще имаме голям успех. Много се вълнувам за концерта в престижното Първо студио на БНР. Ще изпея синглите си, няколко съвсем нови песни от предстоящия ми албум и кавър версии на любими мои джаз и соул парчета“, споделя Криста.
На сцената на Първо студио на БНР изпълнителката ще бъде с музикантите Теодор Петков – Тото (пиано), Теодор Иванов (барабани), Симеон Петрунов (бас), Мартин Ташев (тромпет), Георги Янев (китара) и Елена Кокорска (вокали). Сред изненадите на вечерта е дуетът на Криста с B.O.Y.A.N. Билети се продават на касата на Рекламно-информационния център на БНР на бул. „Драган Цанков“ №4.

Още за Криста и концерта научете, гледайки гостуването на певицата в „План Б“ от 10.12.2012.
Бинар ще предава на живо концерта по втория си видео канал.

от

публикувано на: 11/12/2012

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: