Една 74 годишна девойка

27/03/2014
Тина Търнър
Снимка: БГНЕС.

Тина Търнър е известна певица, която за пореден път спечели класация за крака – този път на VH1. Тази зашеметяваща новина обиколи целия свят:

Тина Търнър все така печели класации за красиви крака.

Сексът продава, но и на 74 ли?! Малко е вероятно – изобщо тази смесица от холивудски очевидно безсмъртни звезди и други телевизионно известни личности започва все повече да издиша. Когато ги попитат каква е тайната е тяхната младост, отговорът неизменно е зехтин и природна медицина. Мажете си лицето с хималайска билка и зъбите ви стават все по-блестящи.

Перфектна усмивка, зъби и фигура на тези години – явно всички  са станали тайно членове на сатанински култ, който изисква да продадат душата си на дявола, срещу… „перфектни крака на 74“.

Все пак, когато баба ми е била на 74 години, едва ли е имала шанс да прилича на Тина Търнър. А пък и перфектните крака за нея са били по-скоро по-издръжливите крака. Онези, които ти позволяват да „копаш“ по-дълго време.

Да, вече би трябвало да е станало очевидно за всички, че здравето ви зависи основно от благосъстоянието ви. Колкото повече пари, толкова по-малко развалени зъби в устата. Новината е, че вече и младостта се продава в магазините. Дали можете да си я позволите обаче, това е тема на друг разговор.

Разбира се, това е обикновена фалшификация – от онези, които карат младите момичета да повръщат тайно в тоалетните, а младите момчета да превръщат мозъка си в мускул всеки ден. Рекламни послания, прикрити зад силикон, ботокс и керамични зъби.

Но сега дойде редът и на старците. Време и те да се размърдат. На 74 животът едва сега започва! Дерзайте (и купувайте виагра).

от

публикувано на: 27/03/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: