10 парчета за интроверти

25/04/2019

Ако предпочиташ да не си центъра на внимание, ако многото хора в петък вечер ти идват в повече, ако предпочиташ трима близки пред петдесет далечни приятели, ако слушаш музика, за да се презаредиш, вместо да изхвърлиш енергията си, ако ти е трудно да създаваш добро първо впечатление – честито, ти си интроверт и най- вероятно вече го знаеш, защото се анализираш повече от всеки друг около теб и се познаваш много добре.

 

Със сигурност знаеш, какво искаш и какво не, познаваш зоната си на комфорт и си пазиш личното пространство. Затова няма да се натрапвам в музикалния ти свят, а ще ти дам няколко предложения за музика, която може и да ти хареса.

 

Cavalier – James Vincent McMorrow

 

 

Това парче е за приятните сутрини, в които сте се събудили преди всички и просто започвате деня си. Пробвайте го с чаша кафе и няма да съжалявате.

Apparently – J. Cole

 

 

Apparently е перфектното парче, с което да отивате на работа, лекции, училище и просто да си вървите по улицата и да изолирате всички хора около себе си.

Crazy – Gnarls Barkley (From the basement session)

 

 

Когато всичко ви е дошло в повече и това познато чувство на „аз-срещу-света“ се появи, пуснете си точно това изпълнение на „Crazy“ и си вземете дълбоко дъх. Помага.

Tennessee whiskey – Chris Stapleton

 

 

Може да е кънтри, но е хубаво. Просто се качете в колата, пуснете си Крис Стейпълтън на репийд и просто карайте, докато пътят не свърши.

Because – The Beatles

 

 

Ако сте интроверт и харесвате музика, шансът да имате грамофон е почти 100 процентов. Хубавото на Бийтълс е, че за по-малко от сто лева можете да си вземете цялата дискография на винил. В крайна сметка по-интровертско парче от „Because“ трудно ще намерите.

LoveHate thing – Wale ft. Sam Dew

 

 

Това, че си интроверт, не те прави сдуханяк. Това, че не ходиш по барове, не те прави дърво. Този трак е за дните, в които си правиш парти за един вкъщи.

Swinging party – Lorde

 

 

Ако има някой, който да те води през моменти на несигурност и да ти отговаря на въпроси от сорта на „Какво ми има?“, това е Lorde.

Same drugs – Chance the rapper

 

 

Разделите при теб са сложни и „Too good at goodbyes“ просто не върши работа. Ето ти Chance да вкара малко метафора и позитивна емоция в тежките нощи на самокритика и самообвиняване.

Nights – Frank Ocean

 

 

Ако слушаш музиката, повече заради текста, отколкото за мелодията, значи вече си фен на Франк. За всички, които не са го открили, ето ви малка извадка от това, което изпускате.

You can’t always get what you want – Ituana

 

 

За финал ви оставям с това парче, за да не се самозабравяте в дълбоките си мисли и да взимате живота малко по-леко.

Ако песните са ви харесали, можете да чуете плейлист с всички тях ето тук:

 

от

публикувано на: 25/04/2019

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: