Освободете либидото от стрес с еротичен масаж

13/03/2015

womanБез да се обиждаме, но „от вратата за краката“ си е чисто български модел на сексуална прелюдия. В повечето случаи той не сработва по предназначение и задейства класическа революционна ситуация, при която единият не иска, а другият не може. Но сега на мода е плавният преход. И ако в политиката този подход още не се е доказал напълно, то в леглото с него ще имате сигурен успех. Превземете лостовете на властта в любовната игра с еротичен масаж.

Подготовка

От физиологична и терапевтична гледна точка масажът може да подсили кръвообращението и да намали напрежението. Може да се окаже напълно достатъчен за подобряване на кръвната циркулация, така че ерекцията да не е проблем или да избегнете провал, дължащ се на стрес.

Но еротичният масаж е и малък спектакъл, в който главният герой трябва да направи всичко възможно, за да изправи публиката на крака.

Затова освен няколко технически тънкости, които трябва да усвоите, ще се наложи да си набавите подходящи декори и сценичен костюм. По отношение на облеклото общото правило е колкото по-малко, толкова по-добре.

Масажното масло. Може да е съвсем обикновено, а може и с отпускащо или напротив – тонизиращо (в случая възбуждащо) действие. Слагайте по няколко капки от него на ръцете си, а не върху тялото, което ще масажирате: за много хора изливането на хладна течност върху тялото е неприятно усещане.

candleСвещи. Пламъкът на свещта придава далеч по-романтичен нюанс на обстановката в сравнение с нощната лампа например. Ако са ароматизирани, мирисът им не бива да е прекалено натрапчив.

Музика. Почти всяка любовна двойка си има любима песен или мелодия. Тя е подходящ музикален фон. А ако нямате – изберете бавен иструментал.

Встъпление

Нека любимият човек легне по корем със свободно отпуснати ръце около тялото. С леки, поглаждащи движения започнете да разтривате гърба, като тръгнете от раменете и постепенно се спускате надолу. Прокарайте няколко пъти пръсти по гръбначния стълб. Отделете повече внимание на врата, кръста и вътрешната страна на ръцете. На този етап вашата задача е партньорът ви максимално да се отпусне.

Основно действие

Помолете любимото същество да се обърне по гръб. От това положение започва основната част на масажа. Вашите движения, както и преди, трябва да бъдат много нежни. Започнете да масажирате ходилата. Когато стигате до пръстите, леко ги разтривайте един по един, като не пропускате и разстоянията между тях. После се придвижвайте бавно нагоре по крака, като старателно масажирате и вътрешната му част – там кожата е много нежна и чувствителна. А после пристъпете към масаж на гърдите и корема. Гърдите и долната част на корема са еротични зони не само при жената, а и при повечето мъже. Но в никакъв случай не докосвайте половите органи.

Ако забележите, че вашите докосвания на определени участъци действат възбуждащо, то периодично се връщайте на същите места. Всеки път, когато видите, че партньорът ви силно се възбужда, му давайте почивка и се връщайте към масажа на краката, докато самите вие не се почувствате готови за бурен финал.

По време на масажа не позволявайте на любимия човек да ви докосва. Отначало и на двамата ще ви се стори сложно за изпълнение, но впоследствие спазването на това условие ще увеличава удоволствието ви.

Епилог

Тук ще познаете дали ще пожънете успехи с вашия спектакъл. Ако е така, то любимият ще гори от нетърпение да вземе инициативата в свои ръце. Завеса!

от

публикувано на: 13/03/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: