Еротичният сън замества оргазъм

31/01/2015

erotic_dreamsНе сънувате еротични сънища? Най-вероятно това значи, че вашият сексуален живот е достатъчно наситен. Другата причина да нямате сексуални преживявания насън съвсем не е хубава – стрес, преумора. В такъв случай смело влезте при началника и кажете: „Не ме ли товарите с прекалено много работа? Нямам еротични сънища!“ А трябва!

Лични рекорди

Най-добрите еротични впечатления ние получаваме именно по време на сън. Всичко, което се случва във виденията ни, е също толкова реално и приятно, както при същински секс (понякога удоволствието дори е по-силно от действителното). Защо се случва това?

Всяка нощ организмът преминава в състояние на полова възбуда, кръвта нахлува в половите органи, мъжете получават ерекция, жените – овлажняване на влагалището. Средно това се случва по 4-5 пъти на нощ. Повечето от тези рекорди остават незабелязани или бързо забравяни, но от време на време точно в такива моменти се раждат еротичните сънища. Най-често те ни посещават на разсъмване, когато продължителността на бързия сън достига 20-25 минути. Жените пък много често гледат сладострастно кино в рисковите за забременяване дни. Тези приятни моменти са ни дадени неслучайно от природата.

Нощната сексуалност по мнението на специалистите решава няколко задачи:

Първо, по този начин организмът проверява и доказва работоспособността на всички свои системи и органи.

Второ, миниоргазмите ни освобождават от натрупания през деня стрес.

Трето, така се компенсира пропуснатото или отложено сексуално удоволствие в реалния живот.

С една дума, еротичните сънища не са грях, а показател за здраве. Затова няма нищо чудно, че периодично ги имат 70% от жените и 80% от мъжете.

Защо спя със съседа?

„Аз със съседа…“ , „Аз с най-добрата приятелка на жена ми…“

Такива сънища обикновено се стараем да забравим колкото се може по-бързо или ги тълкуваме като потискани желания. И едното, и другото от гледна точка на учените е неправилно. Най-ярките и неприлични сънища са просто подсъзнателно проработване на опасни и неизпитани от нас ситуации. Има статистика, че 39% от жените са сънували изнасилване, а 29% от мъжете – хомосексуализъм. Това не е симптом за опасност или скрито желание, а безобидно любопитство на нашето тяло. Еротичният сън е най-лесният метод за подобряване, обогатяване и опознаване на сексуалния живот във всичките му разновидности.

Особено често пикантни ситуации се присьнват на жените около 40-те и на мъжете около 20-те. Тези две възрасти просто са периодите на най-голяма сексуална неудовлетвореност при двата пола. Сексът по време на сън в тези случаи играе спасителна роля – компенсира недостига на реални удоволствия, избавя от депресия.

Частно кино

Вие можете сами да режисирате еротичните си сънища. За да го направите, е необходимо да се задържите колкото се може по-дълго в полусьнно състояние (тогава мозъкът започва да оперира със слухови и зрителни халюцинации) и да си представите до най-малките подробности как изглеждат героите и къде се развива действието. Когато сглобите картината, започнете да съчинявате мислено своята еротична история. Най-важното е да заспите на най-интересното място. Хубавият еротичен сън е възможен при едно условие обаче – да дадете воля на сексуалните си фантазии. Ако не го правите и дълго се криете от тях, еротичните сънища може да се завърнат като кошмари.

от

публикувано на: 31/01/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: