В предаването „Следобеден Бинар“ с Бела на 16.10.2013

16/10/2013

По средата на седмицата “Следобеден Бинар“ с мен, Бела, търси баланс. Затова избира теми и гости, които да върнат увереността, че хармонията все още присъства в нашия свят.

В началото идва фотографът Владимир Пеков, за да представи своята изложба „Равновесие“. В нея виждаме хора, които обединяват цялата си жизнена енергия с една едничка цел – да се изкатери най-здравото, невъзможното, на всяка цена. Нормални чешити, с които можеш да си поговориш, да споделяш, да ги поканиш на рожден ден, но с психологическия профил на закоравели мазохисти, издръжливи на страх, болка, студ и най-различни други влияния. „Равновесие“ – един проект, показващ визуално връзката между физическата и психологическата издръжливост. Две качества, които позволяват на определена група да преминава общоприетите граници на възможното.

След това в студиото влиза едно прекрасно момиче – актрисата Сабина Коен. С нея разговаряме за представлението „5момченца.si“, което ще се играе на 18 октомври тази година от 20 часа в Червената къща. В него участват още Йоланда Михайлова, Виктория Радева, Елена Атанасова и Дар Стоянова. Режисьор е проф. Елена Баева. Какви са игрите на петте момченца, в какви светове ще попаднем и с какво усещане ще си тръгнем…

И накрая следва Литературният гид със Светльо Желев. Ако ни гледате, имате шанс да спечелите третия брой на списание „Granta” с тема: „Революции“. Повеждаме ви и из най-интересните литературни събития.

От 16 до 18 часа ви очаквам на Binar.bg!

Поздрави,
Бела

от

публикувано на: 16/10/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: