В предаването „Следобеден Бинар“ с Антония на 14.10.2013

14/10/2013

О, понеделник, любим ден! Oсвен много хубaва музика и любопитни факти от заобикалящата ни действителност, очаквайте в “Следобеден Бинар“ интервю с Мария Ташева и Александър Куманов – от основателите на група „42 тренинг“ и на инициативата Форум “Ключ“. Как събитието дава трибуна на хора, занимаващи се с граждански инициативи и на професионалисти в различни области, и защо е важно да мислим по посока на добрата новина, научаваме в първата част на предаването. Петото по ред издание на “Ключ“ предстои на 26 октомври в Аулата на Софийския университет и е на тема „Добри каузи онлайн. Силата на споделянето.“

В първия работен ден има ли по-подходяща тема на разговор от тази за хубавата, пенлива, кехлибарена на цвят бира? Да, знам, че няма… Ето защо в 17 часа при мен влиза Гергана Георгиева – част от екипа на beer2beer.org. С нея, като две нормални български жени, опровергаваме тезата, че любимото пиво е само за летните дни, разказваме ви интересни новини и случки около хора, имали досег с вълшебната напитка, и ви посвещаваме в тайнството на Българската Бирена Църква.

Любимата ни група Center открива сезона с концерт на 17 октомври в рок бар „Fans“. Повече за събитието научаваме от Тони, който се включва по телефона някъде към 18 ч.

За финал отново насочваме поглед към новия български филм „Шестият ден“, за чиято предстояща премиера ви тийзнахме съвсем наскоро. Този път в студиото влиза режисьорът Владислав Радев, за да обяви датата на първата прожекция и да разкаже забавни случки от снимачната площадка.

Бъдете активни на стената на групата ни във Фейсбук, в новата ни супер прекрасна фен страница, както и в чата на Binar.bg.

Радостна съм,
Антония

от

публикувано на: 14/10/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: