HMSU + 4KM = 16 ЧРД

22/01/2015
Sinister_Souls_Main_Official_Promo_2013
Sinister Souls

Наближава датата на празненството за 16-тия рожден ден на родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. – 24 януари 2015 г. Това ще е събитието с повече от всичко любимо на феновете. За да подчертае константия възход в своята дейност, екипът на формированието подготвя мащабно събитие, случващо се в четирите зали на Парти център 4КМ. Всяка зала ще бъде тематично организирана.

Уникално за региона ще бъде едновременното представяне на три лейбъла от титанични мащаби – RAM Records, Formation Records и PRSPCT Recordings, които ще са разположени в трите големи зали. Дори и най-малката зала на 4КМ ще бъде наситена с подбор от алтернативна и експериментална електронна музика от различни български артисти.

Formation Records е първият Дръм и Басс лейбъл, който официално празнува 25 годишнина. Лейбълът на DJ SS прави 25 години и една от спирките на празненствата му е именно София, България. Този път заедно с резидента DJ SS ще дойде още една легенда. Едва ли има човек, свързан с електронната музика, който да не е чувал за GROOVERIDER.

Grooverider
Grooverider

„Пионер“ и „Икона“ са двете нарицателни, които категорично определят неговото влияние върху съвременната електронна танцувална музика. Лошото момче на дръм и басса, което дори “записа” няколко месеца зад решетките, пристига като специален гост за поредицата събития, част от „25 години Formation Records“, за да ни разкаже за историята на любимата музика.

За да е пълен празникът, DJ SS ще доведе за първи път на у нас още един артист от друго измерение – CRISSY CRISS. Всички го определят като един от най-техничните диджеи в историята на тази музика, а това че – както и самият GROOVERIDER – имаше едно от “най-оборотните” радио предавания по BBC, е само поредното доказателство, че при нас идва истински “дръм и басс” специалист.

Frankee
Frankee

RAM Records e безспорно черешката на тортата в Дръм и Басс музиката. Собственик е Andy C, a артисти като Chase & Status, Wilkinson, Sub Focus, Calyx & Teebee и Audio са само част от имената, които показват защо е привилегия да бъдеш част от този екип. Каквото и да кажем за RAM Records ще бъде малко и колкото и награди да изброим, няма да успеем да разкажем за значението му. Със сигурност обаче в 4КМ ще чуем ексклузивно за първи път в България шоукейс на лейбъла, променил електронната музика завинаги.

Mind Vortex
Mind Vortex

Още по-силен е фактът, че всички гости ще чуем премиерно на родна земя и всички те са част от новата вълна артисти. Това са двамата англичани от MIND VORTEX, техният съгражданин и “Най-добър млад продуцент за 2014” – FRANKEE, както и канадецът RENE LAVICE.

rene_lavice
Rene Lavice

В третата зала HMSU ще приветства артистите на PRSPCT Recordings – безспорно най-силният сред лейбълите за по-агресивен дръм енд бейс звук. Холандският лейбъл ще бъде представен от проекта SINISTER SOULS, добре познат у нас от колаборациите с Cooh. Ogonek също е издавал за PRSPCT, така че представянето на лейбъла се очаква да е потресаващо.

За пореден път HMSU предлага поглед върху най-доброто от световната сцена в зората на неговата реализация. Масивна ще е листата от HMSU артисти и български диджеи, чиито селекции ще можем да чуем в четирите зали на Парти център 4КМ.

от

публикувано на: 22/01/2015

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: