В предаването „Следобеден Бинар“ с Антония на 30.09.2013

29/09/2013

В този понеделнишки ден ви представяме фестивала Part of Heart, чиято цел е да срещне публиката с артистите или човекът, който създава с този, който оценява. На гости в студиото на Бинар са един от организаторите – Ивана Стоичкова и един от участниците – Петя Савова. Фестивалът продължава до 6 октомври в Suspаcious Gallery. Повече за програмата му – в първата част на предаването.

Благодарение на колегата от Бинар Николина Филипова, след 17 часа очаквайте едно интервю с проф. Гай Стендинг (Англия). Той работи в сферата на икономическата сигурност и изследванията на развитието. Основател и копрезидент на Световната мрежа за базов доход. Автор е на книгата „Прекариатът – новата опасна класа“. В България проф. Стендинг е заради Европейската гражданска инициатива за Безусловен базов доход. Как тази инициатива ни засяга пряко като граждани на ЕС, както и други интересни неща около работата и личността на професор Стендинг, ще научите, ако останете на линия.

Продължаваме с рубриката „Литературен гид“ и Светлозар Желев, с когото правим обзор на топ 10 заглавията според двете най-големи вериги книжарници – „Сиела“ и „Хеликон“, както и още чудесии от света на книгите, с които ви изненадваме след 17:30 ч.

Във втората част на „Следобеден Бинар“ обръщаме внимание на „Мисия Кестен“, в която ученици от няколко столични основни училища полагат грижи за застрашения в София вид дървета. Какво се случва с кестените наоколо и повече за целите на проекта, научаваме от ръководителя му Веселин Цветанов.

За финал с Алекс коментираме впечатляващи заглавия от интернет пространството.

Бъдете със „Следобеден Бинар“ на живо между 16 и 20 часа само на Binar.bg.

По спуканите керемиди,
Aнтония

от

публикувано на: 29/09/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: