В предаването „Следобеден Бинар“ с Антония на 25.09.2013

25/09/2013

Най-мащабната благотворителна кампания срещу рак на гърдата у нас „От любов към животa“ се провежда за 11-и пореден път. Тя е посветена на превенцията на коварната женска болест и на осигуряването на достъпна профилактика за всички жени в България. В първата част на предаването очаквайте разговор с Люба Василева – един от организаторите – за подробностите около тазгодишната поредица от събития и концертите в подкрепа на благородната кауза. Много популярни лицa и гласове също подкрепят инициативата. Кои са те и ще чуем ли някой от тях в предаването – узнайте веднага след 16 ч.

В момента в София се провежда първото издание на София Фото Фест с акцент върху репортажната и документалната фотография. В студиото на Бинар влиза Антоан Божинов, преподавател по фотография в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и в Нов български университет и председател на фондация „Фодар“. Повече за 8-то международно биенале „Фодар“, което гостува в арт галерията на Националния дворец на културата в рамките на фестивала, научаваме от него след 16:40 ч.

И за финал представяме поредното издание на „Нощ на учените“. Целта на събитието е да вдъхнови младите хора да осъзнаят значението на професията учен и да ги заинтригува за бъдеща реализация в попрището на науката, образованието и иновациите. Гост в студиото е Иво Драганов – координатор на проекта. Дали ще се предам и аз на изкушението да захвърля микрофона и да грабна кипящите колби, научете на финала на този План.

Пишете на стената на групата ни във Фейсбук и в чата на Binar.bg.

Радостно ми е,
Антония

от

публикувано на: 25/09/2013

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: