За и против интимните забавления в сауната

23/12/2014

sauna

СПА културата отваря нови територии за желанията. Особено за интимните. Пропускаме моралната гледна точка. Да видим обаче доколко е възможно точно на това поле за отмора и наслада да се съчетава полезното с приятното.

ЗА

Значително по-топлата атмосфера на сауната предразполага към интимност. Нервните окончания, разположени по повърхността на кожата, са по-възприемчиви към ласки, а след две-три влизания в кабинката, редувани с хладен душ, олеква и на главата, и на душата. Мозъкът „разхлабва” контрола над тялото и му позволява да върши каквото си иска, но едва ли след това ще ви мъчат угризения за натворените непристойни дела. В друга ситуация такъв ефект може да се получи или чрез хирургична намеса, или чрез голяма доза алкохол.

Проблемът със събличането се решава от само себе си. В топлата баня всички са еднакво голи. Някои (по-притеснителни) се увиват с кърпи. Но това не е толкова сериозна преграда, каквато би била водолазен костюм например.

Има достатъчно място и удобства. Съвременните СПА центрове са оборудвани с всичко необходимо да извлечете максимум удоволствие – джакузи, вани, турска баня с каменни нарове, зона за релакс и т. н. Можете да започнете в парната баня и да завършите… къде ли не!

Нова диагноза

Учените откриха ново сексуално разстройство и го нарекоха „аквафилия”. Смята се, че новата диагноза може да се отнесе към лъжливите форми на импотентност. Източникът на заболяването е именно зачестилата практика да се прави секс в сауни, басейни, на плажовете край тропически морета.

В резултат у някои мъже възникнали трайни асоциации между звуците на водата и получаването на ерекция. Така мнозина делови господа, които могат да си позволят да се отдават на интимни ласки в сауната, с времето установили, че не са в състояние да изпълняват съпружеските си задължения в семейната постеля. И това не е най-страшното: проблемът е в това, че сега при тях е възможно да възниква спонтанна ерекция само при звука на лееща се вода. Сериозен удар по деловата репутация!

ПРОТИВ

Ако ви хрумне да правите секс в парна баня или сауна (а това непременно ще ви хрумне), бъдете готови за истинско изпитание за организма. Сърдечносъдовата система може и да не издържи такова нажежаване на страстите – и отвътре, и отвън.

Пълно е с източници на повишена опасност. Ако в порив на страст не се удавите в собствената си пот, то навярно ще потърсите опора в нажежените камъни на финландската печка точно на най-интересното място. Дори и за любителите на садомазо-изпълненията подобна радост би била в повече.

Когато всичко е оголено и достъпно, интересът се притъпява. Не е изключено индивидът, който толкова ви възбужда облечен, да ви се стори невзрачен във варианта без дрехи.

P. S.

Бихме могли да продължим списъка с аргументите „против”, но всички следващи доводи ще бъдат измислени, изсмукани от пръстите и не толкова остроумни. Изводът е: да се прави секс в сауна и прочие увеселително-горещи заведения може, но правилно.

Главното условие е да се съблюдават техниката за безопасност и правилата за общуване с огъня и водата. В престижните СПА центрове подобна информация трябва да е окачена на стената. В противен случай искайте книгата за похвали и оплаквания.

от

публикувано на: 23/12/2014

БНР© 2020 Бинар. Всички права запазени.

Дуенде
  • Фънк Соул
  • БГ Поп
  • Пънк Джаз
  • Детското.БНР
  • Дуенде
  • Фолклор
  • Класика
В момента:
Следва: